El Manresa aprofita la ressaca europea del Bilbao (81-73)

Ricard Camprubí - 06/11/2011, 15:06

Cap amunt és on mira l’Assignia. Després de la victòria contra el Bizkaia Bilbao es col·loca amb un excel·lent 4-2 com a balanç i somnia amb la Copa. Doellman (19 p.) ha liderat un inici fulgurant (29-9) i Javi Rodríguez (23 val.) ha rellançat el seu equip quan els bascos havien paït la ressaca de l’Eurolliga. 

Doellman és un exemple de polivalència//ACB

La segona millor defensa contra un dels millors atacs de la competició. L’Assignia ha agafat el bo dels dos equips per completar un primer quart quasi perfecte, amb un Bilbao completament fora del partit, encara marejats del viatge a Italia el passat dijous. L’artífex de la perfecció ha estat Doellman amb 12 punts en el primer quart, molt ben secundat per un elèctric Montañez (15 p.).

Però de la màxima de +21, el Bilbao ha exercit la previsible remuntada. Mavroedis (15+11) semblava oblidar per moments la lesió que ha deixat endarrere i es convertia en l’artífex de la remuntada. Un parcial de 2-11 en els darrers 3 minuts del segon quart deixava un marcador obert al descans (42-34).

Javí Rodríguez i el seu clínic particular 

Montañez intenta penetrar davant Fisher//ACB

Exhibició de l'ex del Bilbao. 7 punts, 9 rebots i 7 assistències amb l’intangible de l’experiència. Ni la inspiració de Vasileiadis ha aconseguit acabar de donar la volta al marcador i el Manresa ha aguantat l’estirada. Han estat altre cop els minuts finals del tercer quart quan Rodríguez amb 6 punts ha encapçalat un parcial de 10-2 que noquejava al rival (64-51).

Hanga i Asselin, que posava la sentència definitiva amb un triple, han completat un bon partit que ha servit per prolongar la mala ratxa dels de Katsikaris fora de casa (81-73); enguany encara no han guanyat lluny de Miribilla. Aquest Manresa mira amunt i apunta a la Copa. De moment, 4 victòries ja al sarró.

Estadístiques 

Comparteix i comenta

En portada