El Sevilla surt viu de Mallorca (0-0)

Toni de Pablo - 06/11/2011, 03:09

Illencs i andalusos empaten un partit sense massa història, però en què el conjunt local ha merescut la victòria. El Sevilla, que s'ha aferrat altre cop a Javi Varas, no coneix la victòria des de fa quatre jornades, i Joaquín Caparrós segueix sense guanyar com a entrenador del conjunt mallorquinista.

Cáceres lluitant una pilota amb un jugador del Mallorca. // Agències

Cáceres lluitant una pilota amb un jugador del Mallorca. // Agències

Partit força ensopit el que s'ha viscut a l'Iberostar Estadi entre el Mallorca i el Sevilla. El conjunt "bermellón", que ocupa el 14è lloc de la classificació, venia de perdre 5-0 al Camp Nou, mentre que el Sevilla venia de patir una dura derrota per 1-2 contra un recent ascendit, el Granada.

Es tractava d'un partit, doncs, de força urgències, ja que Marcelino ha començat la temporada de manera força irregular, i Joaquín Caparrós encara no sap què és guanyar com a tècnic del Mallorca. El seu balanç és de tres empats i dues derrotes.

El partit en sí no ha tingut massa història. Javi Varas ha tornat a ser l'heroi de l'equip amb intervencions de molt mèrit. El conjunt sevillista no ha creat gens de perill a la porteria d'Aouate i no ha tingut mai la intenció de disputar el partit, a causa de les absències en atac de Negredo o Kanouté.

Mallorca: Aouate; Cendrós, Chico, Ramis, Bigas; Nsue, Tissone, Pina, Alfaro (Álvaro, min. 87); Castro (Tejera, min. 75); Hemed (Víctor Casadesús, min. 79)

Sevilla: Javi Varas; Cáceres, Spahic, Escudé, Fernando Navarro; Jesús Navas, Medel (Fazio, min. 75), Armenteros, Rakitic (Campaña, min. 60); Trochowski (Luis Alberto, min. 67) ; Manu del Moral.

Comparteix i comenta

En portada