Exercici d’inoperància a Los Cármenes (0-0)

Bernat MarrĂš - 06/11/2011, 19:38

Granada i Racing han empatat a zero en un partit entre dos conjunts que, si no milloren la imatge que han ofert a Los CĂĄrmenes, seran rivals directes en la lluita per evitar el descens. Tot i el bon resultat que Granada i Racing van obtenir la passada jornada davant Sevilla i Betis respectivament, cap dels dos conjunts ha fet mĂšrits suficients per endur-se els tres punts i allunyar-se de la zona perillosa de la taula

Stuani no ha posat en perill la porteria defensada per Roberto // AgĂšncies

El xoc ha començat amb el Granada com a protagonista, portant el pes del partit perĂČ sense causar excessiu perill a la porteria de Toño. Els dos conjunts, mancats de profunditat i arribada, han mostrat no nomĂ©s la carĂšncia de gol que els caracteritza –nomĂ©s 7 gols el Racing i 4 el Granada en el que portem de lliga- sinĂł tambĂ© un excĂ©s de conservadorisme que els ha portat a no crear cap ocasiĂł clara durant la primera part de partit.

A la segona meitat, i esperonats per l’arenga de CĂșper, el Racing ha sortit amb mĂ©s Ă­mpetu, i les forces entre els dos conjunts s’han igualat. Tot i aixĂČ ha estat el Granada el que, a travĂ©s de seu davanter Geijo, ha disposat d’un parell de bones ocasions per desnivellar l’enfrontament, ambdues molt ben resoltes per Toño. La reacciĂł visitant s’ha produĂŻt a travĂ©s d’un remat de Tziolis, que ha aturat Roberto, i d’un llunyĂ  xut d’AdriĂĄn GonzĂĄlez, que ha sortit lleugerament desviat de la porteria local.

L’entrenador Fabri no ha esgotat els canvis del seu equip ni amb l’expulsió d’Ariel Nahuelpan a falta de tres minuts pels noranta, demostrant així o la falta de recursos o la total desconfiança de l’entrenador en els seus homes reserva.

D’aquesta manera, i desprĂ©s de la Ășltima oportunitat desaprofitada pel voluntariĂłs perĂČ desencertat Geijo, el xoc ha arribat a la seva fi. Aquest empat, amb el qual els dos conjunts segueixen immersos a la zona perillosa de la taula, deixa mĂ©s satisfet al Racing ja que els homes de CĂșper sumen tres partits sense tastar la derrota, amb dos empats i una victĂČria.

Fitxa tĂšcnica

GRANADA: Roberto; Nyom, Mainz, Iñigo López, Siqueira; Fran Rico (Martins, min.39), Mikel Rico, Abel Gómez, Dani Benítez; Uche (Ighalo, min.58) i Geijo.

RACING: Toño; Francis, Álvaro, TorrejĂłn, Cisma; AdriĂĄn, Tziolis, Munitis (Óscar Serrano, min.62 (Christian, min.90)), Arana; KonĂ© i Stuani (Ariel, min.70).

 

 

Comparteix i comenta

En portada