L'Espanyol no defineix i acaba patint contra el Vila-real (0-0)

Marcel Sanromà - 06/11/2011, 20:00

Intens partit a Cornellà-El Prat que ha acabat amb empat sense gols entre Espanyol i Vila-real. Els blanc-i-blaus han dominat clarament durant gairebé tot el partit, però han acabat demanant la hora contra un Vila-real intermitent però perillós al final.

Álvaro ha reclamat un penal de Musacchio // Agències

L'Espanyol ha sortit a mossegar contra un Vila-real ferit després de caure eliminat matemàticament a la Champions, i als deu minuts l'àrbitre assistent ja havia d'anul·lar, correctament, un gol d'Hèctor Moreno per fora de joc a la sortida d'una falta.

Els de Pochettino avançaven sense gaire oposició gràcies a la qualitat de Verdú i rondaven la porteria amb les arribades d'Álvaro Vázquez. El badaloní, però, tot i el gol de la setmana passada, continua amb el punt de mira desviat, i l'Espanyol ha acabat notant massa la baixa de Javi Márquez a la línia de creativitat.

El Vila-real no s'ha atrevit a estirar el coll per mirar la porteria fins al final del primer temps, amb un parell de xuts discrets. Un Vila-real, que s'ha de dir que arribava a Barcelona amb set baixes, i algunes tan sensibles com les de Rossi, Nilmar o Marchena. I la segona part ha començat en la mateixa línia, i, de fet, als deu minuts l'Espanyol reclamava un possible penal de Musacchio, que havia fet caure Álvaro Vázquez. El contacte hi era, però no queda clar si prou contundent per ser punible.

Sergio García no ha tingut sort // Agències

De totes maneres, el domini periquito s'ha anat esvaint a poc a poc mentre avançaven els minuts, fins al punt que els de la Plana han tingut l'ocasió més clara del partit quan Hernán Pérez s'ha desfet de dos defenses per cedir en curt per Marco Rubén que, de primeres i al vèrtex dret de l'àrea petita, ha rematat fora.

I de fet, tot i l'entrada de Weiss, que ha oxigenat l'atac blanc-i-blau, i també de Thievy, que tornava a l'equip, el Vila-real ha estat més incisiu en els darrers minuts. Tant, que Forlín es veia obligat a tombar Joan Oriol i veia la segona groga a manca d'un quart d'hora pel final. Acte seguit una nova gran jugada d'Hernán Pérez, el millor dels visitants, l'ha culminada el mateix jugador argentí amb un xut que ha fregat el segon pal de Cristian Álvarez.

Arran de l'expulsió, i unes mans dins l'àrea grogueta que reclamava Sergio García, així com algunes entrades a destemps, com una de contundent de Gonzalo sobre Álvaro, han escalfat el partit, però el marcador ja no s'ha mogut i Cornellà-El Prat ha vist com el Vila-real no només s'ha escapat viu del setge blanc-i-blau dels primers setanta minuts, sinó que en els darrers vint encara ha hagut d'agrair d'acabar marxant de l'estadi amb el 0-0 inicial.

Fitxa tècnica:

Espanyol: Cristian Álvarez, Javi López, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac, Forlín, Romaric (Baena, '77), Sergio García, Verdú, Dátolo (Weiss, '58) i Álvaro Vázquez (Thievy, '72).

Vila-real: Diego López, Mario, Gonzalo, Musacchio, Català, Borja Valero, Bruno, Hernán Pérez (Joselu, '91), De Guzmán (A. López, '69), Joan Oriol i Marco Ruben (Lejeune, '91).

Gols: No n'hi ha hagut.

Arbitratge: Fernández Borbalán, col·legi andalús, ha amonestat el local Dídac ('40) i els visitants De Guzmán ('62), Gonzalo ('71) i Bruno ('88). Ha expulsat el local Forlín per doble amonestació ('63 i '74).

Comparteix i comenta

En portada