Molist toca i enfonsa el Santboià (2-3)

Albert Morillas - 06/11/2011, 20:02

Enviats especials Eduard Corredor, Àngel Bravo i Albert Morillas.

El Santboià, tot i portar el control del partit i mostrar la milloria dels últims partits, no ha pogut fer res davant la mortal efectivitat de Xevi Molist, autor d'un nou hat-trick. A part del golejador, la pluja ha estat la gran protagonista del matx, obligant a començar mitja hora tard, i dificultant molt el control de la pilota. Pep Arau ha caigut lesionat pels egarencs i ha sortit del camp coixejant.

Molist ja és el pitxitxi del grup 5 // Àngel Bravo

El partit ha començat amb mitja hora de retard per culpa de la pluja. L’àrbitre Juan Rodríguez Portoles ha volgut esperar fins l’últim moment per decidir si es disputava el matx, però al final les directives dels dos equips l’han convençut.

Sense cap mena de dubte, ha valgut la pena jugar-lo. Als 4 minuts, una sortida en fals de Manel (que avui debutava) ha permès Molist anotar amb un xut des de la banda sense porter. Això podria haver suposat un cop dur pel Santboià, que aquesta setmana ha acomiadat fins a 4 jugadors. Res més lluny de la realitat.

Als tres minuts, una gran jugada, amb paret a la frontal inclosa, ha deixat a Pradas sol davant Diego Gómez, a qui només ha hagut d'afusellar. Els de Sant Boi donaven una alegria a la seva afició, que tot i el mal temps ha respost amb unes 500 persones al Joan Baptista Milà.

Poc ha durat la celebració, doncs al minut 10 Molist, un altre cop, ha avançat el Terrassa amb el que, probablement, serà el gol de la jornada. Ha controlat la pilota amb el pit des de la mitja lluna de l'àrea i, sense pensar-s'ho, ha engaltat una voleia que ha perforat la xarxa santboiana. El matx havia començat amb un ritme trepidant que feia presagiar un gran espectacle.

El camp estava ben xop // Àngel Bravo

L'emoció, tanmateix, s'ha vist interrompuda per la inoportuna lesió de Pep Arau. El lateral esquerre ha sentit unes molèsties cap al minut 13 i, preveient que no jugarà el pròxim partit i sabent que porta quatre grogues, ha provocat una targeta que el farà complir cicle de sanció mentre es recupera. La seva baixa s'uneix a les de Toni, Alfi i Urbano, que eren a la grada animant als seus companys (Ramón Suárez també hi era, però simplement complia sanció per cinquena groga). Ha estat substituït per Manu.

Els dos minuts en que s'ha aturat el joc han afectat als dos equips, que a partir de llavors han racionalitzat més els seus esforços. Mentre que el Santboià ha decidit portar el pes del joc, el Terrassa ha optat per intentar sorprendre a la contra. En qualsevol cas, fins al final de la primera part hem pogut veure molt joc al centre del camp, potser un pèl travat.

El Santboià no es rendeix però es topa amb Molist de nou

Masip celebra el seu gol amb ràbia // Àngel Bravo

La segona part ha començat com la primera. Els dos planters han recuperat l'ànsia de gol dels primers 10 minuts del matx, que s'ha obert automàticament. Després d'apropar-se amb perill en dues ocasions, finalment ha estat Masip qui, aprofitant una passada de Raúl Pradas de cap, ha rematat sense oposició per tornar a posar l'empat al marcador. El Santboià creia en les seves possibilitats i tot apuntava a que anirien a buscar el tercer.

El trio, malauradament pels rojos, ha estat pel Terrassa i, més concretament, per Xevi Molist, que dos minuts després de la igualada s'ha inventat un retall i un xut escurat al pal per firmar un hat-trick. Aquest és el seu segon consecutiu, i el situa com a pitxitxi del grup 5 de Tercera amb 10 gols.

Aquest és el vídeo del gol, gravat pel nostre home Eduard Corredor:

YouTube Preview Image

 

Carlitos, per la seva banda, podria haver augmentat l'avantatge visitant de no haver estavellat la pilota contra el pal. El davanter havia realitzat una bona jugada driblant a l'àrea, però la fusta li ha negat el gol. Com que el futbol és just, poc després Pradas ha enviat l'esfèric al travesser quan només havia de superar al porter. En qualsevol cas, el marcador no s'ha mogut més.

Els últims minuts han transcorregut entre pilotades i centrades dels de Sant Boi, i les passades inofensives dels egarencs per perdre temps. Es respirava molt nerviosisme al camp, i les targetes rebudes pels jugadors rojos ho demostren (la majoria d'elles han estat per protestar). Finalment, una victòria pel Terrassa que els permet empatar a punts al liderat amb Espanyol B i Prat, i una derrota pel Santboià que els deixa a un sol punt del descens després de la victòria del Vilanova.

Declaracions d'Erencia i David García

A la sortida del camp, els dos centrals titulars del Terrassa han atès les preguntes dels nostres corresponsals. Tots dos han coincidit en destacar "la línia ascendent i la consolidació a la zona de play-offs" així com "la sort de comptar amb un golejador en ratxa com és Molist". A més, no s'han mostrat preocupats per rebre tants gols, ja que "confien en que l'equip en farà més". Finalment, el capità egarenc ha comentat que "Arau ja arrossegava molèsties durant la setmana, i la falta d'un escalfament com Déu mana per culpa de la pluja ho ha agreujat".

Fitxa tècnica:

Santboià: Manel; Isaac (Venzal 84'), Fran Erencia, Joel, Javi; Cárdenas (José 72'), Gornella, Aiham, Raúl Pradas (José Javier 82'); Jordi Martínez, Masip.

Terrassa: Diego Gómez; Osuna, Dani Erencia, David García, Pep Arau (Manu 13'); Libo, Joshua (Gerard Trives 75'), David López, Montero; Carlitos (Lalo 90'), Xevi Molist.

Gols: 0-1 Molist 4', 1-1 Pradas 7', 1-2 Molist 10', 2-2 Masip 58', 2-3 Molist 60'.

Àrbitre: Juan Rodríguez Portoles, de Sabadell.

Incidències: estadi Joan Baptista Vilà, uns 500 espectadors. Ha començat el partit amb 30 minuts de retard per la pluja, que ha deixat el camp en mal estat.

Galeria fotogràfica (totes les fotografies són d'Àngel Bravo)

Molist entrega la pilota a l'àrbitre

 

El Santboià protesta una groga

 

Molist comet falta sobre Gornella

 

Aiham treu una falta des de la banda

 

David López pateix una forta entrada

 

Masip s'aixeca després d'una entrada

 

Joc de paraules a la cafeteria del Joan Baptista Vilà

 

Els bassals del camp eren evidents

 

Els Red Psikiatrik, al gol sud

 

L'home del hat-trick anima a Carlitos

 

Libo intenta controlar una pilota

 

Molist és felicitat pels seus companys

El trio arbitral entra al camp

Eufòria egarenca

La lluita va ser constant

 

Una imatge del palc de l'estadi

Comparteix i comenta

En portada