N'dong guia la victòria contra la Penya (82-70)

Enric Rodon - 06/11/2011, 16:30

El conjunt blaugrana manté el liderat gràcies a un Boniface N'dong pletòric (20 punts, 10 rebots, 5 assistències i 35 de valoració) amb una treballada victòria davant el FIATC Joventut. Tot i que els homes de Xavi Pascual han començat amb un parcial de 9 a 0, han patit més del previst per guanyar als badalonins.

N'dong ha sigut la referència amb 20 punts // EFE

N'dong ha sigut la referència amb 20 punts // EFE

Durant els primers compassos del partit, el Barça, guiat per la batuta de Chuck Eidson (13 punts anotats només al primer quart), ja s'ha mostrat intractable davant del pobre joc interior del verd-i-negres, però, tot i així, els de Salva Maldonado han sabut aguantar la tempesta d'un parcial de 19 a 7 al primer quart. Però com ja resulta habitual, els badalonins han anat de menys a més, de la mà de Federico Van Lacke i Eulis Báez que, juntament amb una gran defensa d'equip, han ofegat l'atac blaugrana fins arribar al 25-23.

El ritme del partit ha anat in crescendo quan han aparegut Joan Carles Navarro i els seus triples per col·locar als blaugranes a 8 punts d'avantatge. Tot i així, el txec Jelinek ha aconseguit acostar el marcador fins al 41-37 amb el que els jugadors s'han anat al vestidor.

Maldonado ha sabut com activar de nou al seu equip i ha aconseguit que els seus homes capgiressin el marcador d'inici (41-43). Però a partir d'aquest moment, la piconadora blaugrana ha aparegut per establir un parcial de 15 a 0, a base d'alley-hoops, esmaixades, triples espectaculars i assistències de somni. Aquesta seria l'estocada mortal pels badalonins, que ja no es recuperarien i només intentarien maquillar la derrota en el derbi metropolità, per acabar perdent 82 a 70.

Amb aquesta victòria, el Barça Regal manté el liderat amb 5 triomfs i una sola derrota, només seguit per l'Unicaja de Màlaga i el Reial Madrid. El proper partit serà a La Fonteta, el pavelló del València, considerat per molts un dels desplaçaments més complicats de la temporada.

Si voleu consultar les estadístiques completes, només cal que seguiu aquest link.

82 - FC Barcelona Regal (21+20+21+20): Huertas (11), Navarro (7), Eidson (13), Lorbek (), Ndong (20) -cinc inicial- Sada (-), Mickeal (6), Vázquez (6), Rabaseda (-), Perovic (2) i Ingles (2).

70 - FIATC Joventut (11+26+15+18): Oliver (2), Jelinek (10), Obasohan (-), Trias (6), Williams (9) -cinc inicial- Sow (3), Baez (19), Van Lacke (10), Bassas (5), Eyenga (4) i Llovet (2)

Àrbitres: Perea, Araña y Calatrava. Eliminat por cinc faltes personals a Latavius Williams (min.40)

Comparteix i comenta

En portada