Noia i Liceo suen per seguir al capdavant

Pau López - 06/11/2011, 21:04

A manca de jugar-se el Vic – Barcelona de demà, Noia i Liceo mantenen el coliderat després de dos partits molt treballats contra el CP Vilanova i l’Alcoi.

El Vic pos assaltar demà el liderat // www.hockeyclubliceo.com

Els capdavanters, però, tindran un ull posat al que passi demà en el partit més vibrant de la jornada i que enfrontarà els dos aspirants més renovats. Tant el Vic de Figueroa com el Barça de Cairo van completar temporades molt decebedores el curs passat i buscaran també aferrar-se a la cima de classificació que ambdós tenen a mà.

D’aquesta quarta jornada de l’Ok Lliga també destaca l’ensopegada del Reus Deportiu. Els campions van sortir derrotats per 4-2 del feu del Sather Blanes i s’estanquen en una sorprenent desena posició. Però el conjunt del Baix Camp no és l’únic gran amb un inici pírric, l’Igualada HC, que semblava apuntar molt bones maneres a pretemporada. Els arlequinats romanen un graó per sota dels roig-i-negres i encara gràcies a la contundent victòria enfront el CP Monjos.

Qui es troba en una situació similar és el CP Vilanova. Els vilanovins es veuen en el toll  de la vuitena posició, encara que només els separa un punt del Calafell, dotzè.

Classificació

1. HC Coinasa Liceo (10 punts)

2. CE Noia Freixenet (10 punts)

3. SHUM Grupo Maestre (9 punts)

4. Sather Blanes (9 punts)

5. FC Barcelona (7 punts)

6. Roncato Patí Vic (7 punts)

7. Moritz CE Vendrell (6 punts)

8. CP Vilanova Mopesa (4 punts)

9. CP Voltregà (4 punts)

10. Tecnol Reus Deportiu (3 punts)

11. Igualada HC (3 punts)

12. CP Calafell tot L any (3 punts)

13. CP Monjos (0 punts)

14. Enrile PAS Alcoy (0 punts)

Comparteix i comenta

En portada