PostiGol d'or (2-2)

David Castelreanas - 06/11/2011, 18:48

Hélder Postiga rescata un punt pel Saragossa a les acaballes del partit, quan semblava que era inevitable la victòria visitant. L'Sporting ha reaccionat ràpidament al gol en pròpia porta de Botía, remuntant el marcador en el primer temps amb Barral com a gran protagonista. A la segona part, els aragonesos han estat incapaços de crear perill fins l'entrada de Lafita, que ha aportat aire fresc a l'equip i l'impuls necessari per sumar un punt.

Postiga ha estat clau en els dos gols locals

Començaven forts els locals, tenint el domini de la possessió i les millors oportunitats. El 9 local, Postiga, gaudia en els primers compassos de partit de la millor oportunitat, però es trobava amb un Juan Pablo molt atent. Per part visitant, únicament De las Cuevas ha fet perillar l'empat a zero en el primer quart d'hora, en realitzar un bon xut des de fora l'àrea que s'ha marxat desviat per centímetres.

Luis García avisava amb una falta molt ben executada que trobava una gran resposta en l'aturada de Juan Pablo. I diem avisava perquè a la següent jugada, una falta lateral picada per Juan Carlos l'enviava al fons de la xarxa Botía en el seu intent per evitar el gol de Postiga. Els locals s'avançaven al marcador, però l'alegria no els duraria gaire, doncs a la següent jugada De las Cuevas s'endinsava a l'àrea i feia la passada de la mort perquè Barral anotés després de girar-se amb comoditat al punt de penal. Es complia en aquell precís instant la mitja hora de joc.

El gol que deixava tocat al Saragossa, que acusava els nervis i a punt estava de facilitar el segon dels asturians. Un segon gol que arribava poc abans de la mitja part, després que una centrada d'André Castro la desviés Ponzio i anés a parar a la frontal de l'àrea petita, on Barral definia amb comoditat l'1 a 2. Cinquè gol a la Lliga del davanter format a les categories inferiors del Reial Madrid.

Barral ja suma cinc gols aquesta temporada

Amb avantatge mínim s'arribava al descans. Al segon temps, escenari novament de domini local, tot i que amb absència d'ocasions. L'Sporting ha pogut sentenciar el matx però Rivera no ha estat encertat. Aguirre, desitjós de trobar solucions, feia entrar el jove Ortí i Lafita. L'ex del Dépor ha resultat bàsic en la reacció dels locals. A la recta final del matx, ha estat apunt de fer l'empat, però s'ha trobat amb Juan Pablo. Idèntic resultat al de l'oportunitat del mexicà Barrera.

Però l'heroi local era portuguès, i es deia Hélder Postiga. El davanter del Saragossa s'ha encarregat d'empatar el partit al minut 93, quan a La Romareda tothom donava el partit per perdut. Iván Hernández falla en el refús i allà estava Postiga per fer el 2-2.

Un empat que els locals poden donar per bons, però que els deixa fregant el descens, idèntica situació en la que es troba l'Sporting, que tot i la decepció d'avui acumula una bona ratxa de resultats en els darrers partits. Cal destacar que augmenta la ratxa d'empats: nou en els últims deu partits entre els dos equips.

Fitxa del partit

R Saragossa: Roberto; Juárez (Ortí 58'), Da Silva, Lanzaro, Paredes; Ponzio, Micael (Edu Oriol 84'), Barrera, Juan Carlos (Lafita 69'), Luis García; Hélder Postiga.

R Sporting: J. Pablo; Damián, Botía (Gregory 87'), I. Hernández, Canella; Eguren, Rivera, A. Castro, De las Cuevas, Trejo (Ayoze 76'); Barral (Bilic 78').

Gols: 1-0 Botía p.p. (28'), 1-1 Barral (30'), 1-2 Barral (42'), 2-1 Hélder Postiga (93').

Incidències: el col·legiat valencià Ayza Gámez ha amonestat als locals Micael (27'), Juan Carlos (50'), Ponzio (68') i Paredes (75'), i al visitant Damián.

Comparteix i comenta

En portada