Victòria històrica del Rayo (4-0)

Alex Torremorell - 06/11/2011, 19:54

Victòria històrica del Rayo que s'ha passejat davant la Reial Societat. Mai en tota la història dels madrilenys havies guanyat un partit de primera divisió per 4-0. Piti de penal, Trashorras de falta, i Michu en dues ocasions més han estat els golejadors. La Reial Societat ha desaparegut arrel del penal i l'expulsió als deu minuts de partit. L'estadi ha acabat fent l'onada.

Vallecas ha viscut una autèntica festa // Agències

Ben d'hora s'ha vist el primer gol del partit. Piti, al minut dotze de partit ha posat al Rayo per dant en el marcador gràcies a la transformació d'un penal comès sobre Delibasic. Iñigo Martínez, l'autor del penal, ha estat expulsat. La Reial, que havia començat dominant el partit amb claredat, ha vist com se li complicava i molt el partit amb un gol en contra i una expulsió. A més, Bergara s'havia lesionat al minut tres de joc.

La Reial ha desaparegut durant molts minuts després d'aquest seguit d'infortunis que ha sofert mentre el Rayo s'ha conformat simplement amb aguantar el resultat. No s'ha vist cap acció clara de perill en tot el que restava de primera part.

A la represa el conjunt de Sandoval ha ampliat l'avantatge en el marcador fent el segon gol de la tarda. Michu ha rebut una passada de Lass a dins de l'àrea, ha buscat l'espai, i el seu xut creuat s'ha colat pel costat del pal de la porteria de Bravo, que no ha pogut fer-hi res.

Michu, novament, ha sentenciat el partit fent el seu segon gol de la nit i el tercer dels madrilenys al minut 62. Lass ha assistit igual que en el segon gol, i l'ex del Celta ha definit a la perfecció.

I per si no n'hi havia prou, Trashorras ha acabat d'enfonsar el conjunt de Montanier amb un autèntic golàs. Feia deu minuts que havia sortit al terreny de joc, i al minut 73 ha regalat a l'afició un magnífic llançament de falta.

No contents amb els quatre gols, els jugadors del Rayo han buscat el cinquè que finalment no ha arribat. La realitat és que només ha existit un equip al terreny de joc en la gran majoria del temps. Els bascos, després del penal i l'expulsió al minut deu, han desaparegut completament.

La Reial Societat s'ensorra a la classificació després d'aquesta contundent derrota. Vuit punts després de dotze jornades fan que l'equip ocupi places de descens. L'altra cara de la moneda és el Rayo, que amb quinze punts se situa a la zona còmode de la classificació, molt més a prop de la zona europea que de la zona de descens.

Fitxa tècnica:

Rayo: Cobeño; Tito, Labaka, Jordi, Casado; Javi Fuego, Movilla; Lass (Susaeta, 77'), Michu, Piti (Michel, 68'); Delibasic (Trashorras, 63')

Reial Societat: Bravo; C. Martínez, Demidov, I. Martínez, De la Bella (Estrada, 20'); Bergara (Illarramendi, 4'), Mariga; Xabi Prieto, Zurutuza, Griezmann (Mikel González, 72'); C. Vela

Gols: 1-0 Piti (p. 12'), 2-0 Michu (49'), 3-0 Michu (62'), 4-0 Trashorras (73')

Targetes: Muñiz Fernández ha amonestat al local Jordi i al visitant Estrada. També ha expulsat al visitant Íñigo Martínez amb vermella directa

Comparteix i comenta

En portada