El Bayern s'ho mira des de dalt

Marc Vidal Ordeig - 07/11/2011, 11:59

Dortmund, Werder Bremen i 'Gladbach empatats a punts en el segon lloc amb el Bayern cinc punts per davant i més preocupat en el seu grup a la Champions que en la lliga de casa seva. El Shalke 04 no va poder mantenir el ritme i va empatar a Hannover.

Mentre que els del darrere es barallen (Hannover i Shalke van empatar un partit que hauria col·locat a qualsevol dels 2 en posicions Champions en cas de guanyar-lo), el Bayern de Munic continua la seva tònica de guanyar, guanyar i, molt de tant en tant, perdre algun puntet en algun camp complicat. Òbviament, el SGL Arena d'Augsburg no seria considerat un camp complicat, per molt derbi bavarès que sigui.

El tren de Dortund va poder tornar a trobar la velocitat de creuer perduda la setmana anterior i va passar per sobre el Wolfburg per 5-1 en un partit sense massa història més enllà de que Mario Götze digués un altre cop que pot ser perfectament titular a l'Eurocopa i que Aliaksander Hleb, cedit pel Barça, va fer el gol de l'honor  Die Wölfe.

Hat-trick de Pizarro que salva el seu equip i el col·loca al capdamunt de la taula de golejadors // Bundesliga.de

Werder Bremen i Borussia Monchengladbach va haver de remuntar els seus respectius partits contra Colònia i Herta de Berlín. Aquí s'acaben les semblances entre les jornades dels dos equips. El Colònia guanyava 0-2 a la mitja part amb un Lukas Podolski espectacular dient-li a Götze que molt bé, però que per ser titular a Polònia-Ucraïna, ha d'esperar que ell no ho pugui ser. Per mala sort dels de Stale Sobakken, Claudio Pizarro va rescatar el seu equip amb un hat-trick d'antologia i va col·locar el Werder a la 3a posició. Per la seva banda, el 'Gladbach es va abonar als dos gols del jove Marco Reus per remuntar el gol inicial de Ramos  i guanyar a l'Estadi Olímpic de Berlín.

En zona Europa League hi cauen el Shalke 04 i el Hannover 96 que van empatar a 2 en un bon partit. El resultat, tot i això, és insuficient pels dos, que veuen com se'ls pot escapar dels dits la Champions de l'any vinent.

Cissé va fer el gol de la victòria del Friburg al 90' de penal // Bundesliga.de

A la part baixa de la classificació no hi ha massa canvis tret de que tot s'estreny moltíssim: si treiem l'Augsburg (últim amb 8 punts), hi ha 6 equips en 3 punts (des del Kaiserlautern 12è i 13 punts fins al Friburg 17è i 10 punts). El Mainz va aconseguir guanyar el seu partit el divendres i això fa que posi equips (però no puns) pel mig amb el descens i el Friburg va tornar a retrobar-se amb la victòria gràcies a un penal al minut 90 i  es reenganxa a la lliga.

A Alemanya, l'única cosa bona de l'aturada per seleccions que hi haurà la setmana que ve és que Joachim Löw podrà fer proves a la Mannschaft. I en té unes quantes per fer ja que entre Schwensteiger, Podolski, Götze, Schürle, Reus i companyia li posaran les coses difícils per decidir quin és l'equip titular al juny. Beneït problema.

 


Comparteix i comenta

En portada