El Club de Campo aparta l'Egara (1-4)

Carlos Tost - 07/11/2011, 00:58

El Club de Campo s’imposa (1-4) al camp del Club Egara, i deixa els terrassencs amb nul·les opcions de lluitar pel títol. Atlètic i Polo guanyen a domicili, i continuen a la part alta de la classificació. 

El Club de Campo ha derrotat l'Egara

En el partit més interessant d’aquesta vuitena jornada de la Divisió d’Honor Masculina, el Club de Campo ha superat amb claredat (1-4), a un Club Egara, que amb la derrota, baixa fins a la cinquena posició, i diu pràcticament adéu al títol de Lliga.

I això, que els locals, han realitzat una primera meitat molt bona, on s’han avançat al minut 5, amb un gol de Polo Amat, i han gaudit de múltiples opcions per ampliar distancies al marcador. Però en la segona meitat, deu minuts prodigiosos del Club de Campo, del 54 al 64, han capgirat el marcador amb gols de l’exjugador ratllat, Edi Tubau, de Pepe Borrell, de Juan Lainz i de Juan Fernández.

L’Atlètic de Terrassa, continuarà una setmana més de líder després d’imposar-se (2-3) al Tenis  de Santander. Els de Can Salas, han tingut que treballar moltíssim per derrotar a un equip local, que sempre ha donat la cara, i ha buscat donar la sorpresa. Marc Sallés, Roc Oliva i Santi Freixa, han estat els golejadors del vigent campió. El RC Polo manté la segona posició, després de golejar (2-8) al Benalmádena, en un partit plàcid pels barcelonins, que ja guanyaven 0-3 al minut 15 de partit.

De la resta de la jornada destaca la golejada encaixada pel FC Barcelona (4-0) al camp del Complutense, i la victòria del Ciutat de Les Palmes (3-0), enfront del Pozuelo madrileny. El CD Terrassa, ha vist com el seu partit al camp de l’Atlètic San Sebastià, s’ha suspès, per la pluja caiguda sobre la capital guipuscoana. Tot i això, els de Les Pedritxes mantenen la sisena posició a la classificació.

Classificació

1- Atlètic de Terrassa             15 p.

2- RC Polo                             13 p.

3- Club de Campo                  13 p.

4- Complutense                      11 p

5- Club Egara                         10 p.

6- CD Terrassa                       6 p. (-1)

7- Ciutat de Les Palmes         5 p.

8- Pozuelo                              5 p.

9- RS Tenis                            5 p.

10- Atlètic San Sebastià         4 p. (-1)

11- Benalmádena                   4 p.

12- FC Barcelona                   3 p.

 

Divisió d’Honor Femenina: El Club de Campo s’escapa en solitari

En el partit més destacat de la jornada, el Club de Campo s’ha imposat per la mínima (1-0), a la Reial Societat, amb un gol de la jugadora internacional espanyola, Bàrbara Malda.

El Polo s’ha situat tercer, després de golejar (4-0), a un dèbil Ciutat de Les Palmes. El Junior per la seva part, no ha tingut pietat d’un Castelldefels (0-4), que ha perdut tots els seus partits, i que encara no ha marcat en les cinc jornades de competició.

El CD Terrassa ha sumat la seva primera derrota (1-2), en un igualat derbi terrassenc, enfront d’un Club Egara a l’alça. Ara els dos equips estan empatats amb 6 punts. L’Atlètic ha superat (4-0) a l’equip revelació de la Lliga, l’Alcalà en un partit molt complert de les jugadores de Xavi Galí, que ja sumen 5 punt a la Lliga. En el darrer partit de la jornada, el SPV’51, ha derrotat (3-2) al Tenis de Santander, i s’allunya de la part baixa de la taula classificatòria.

Classificació

1- Club de Campo                  10 p.

2- Reial Societat                     8  p.

3- RC Polo                             6 p.

4- Junior                                 6 p

5- CD Terrassa                       6 p.

6- Club Egara                         6 p.

7- Alcalà                                 6 p.

8- SPV’51                              5 p.

9- Atlètic de Terrassa             5 p.

10- Ciutat de Les Palmes       1 p.

11- RS Tenis                          1 p.

12- Castelldefels                    0 p.

Comparteix i comenta

En portada