El PSG desaprofita les punxades de Montpeller i Lille

Sergi Pagès - 07/11/2011, 08:44

Els parisencs empaten i mantenen distàncies amb els seus perseguidors, en una jornada on cap d’ells havia pogut guanyar. El Saint-Étienne va acabar amb la sèrie de victòries del Montpeller mentre que el Lille va tornar a ennuegar-se amb un modest. L'Olympique de Lió també va caure, contra el Sochaux.

Poques vegades disposarà el Paris Saint-Germain d’una oportunitat tan clara per consolidar el seu liderat com de la que ha desaprofitat aquesta setmana. En una jornada horrorosa pels equips capdavanters, cap dels sis primers classificats han guanyat, fet que augmentava el valor d’una possible victòria parisenca, que finalment no va arribar. El Girondins de Bordeus va anular les virtuts del PSG i va aconseguir un meritori empat, resultat que també es va donar en el xoc del Montpeller amb el Saint-Étienne. El Lille, tercer classificat, també va empatar aquest cop contra el modest Evian i en el seu propi estadi. El Lió va tancar una setmana terrible amb una derrota a mans del Sochaux.

 

El Girondins va anul·lar el potencial parisenc

El PSG perd una oportunitat d’or

El líder de la lliga va trencar la seva immaculada ratxa de victòries amb un empat a l’estadi del Girondins de Bordeus, on va desaprofitar una oportunitat perfecte per deixar enrere els seus perseguidors. Els locals van plantejar un partit molt disputat i van sorprendre un Paris Saint Germain que arribava com a líder. Els parisencs es van avançar als deu minuts amb un gol de Sissoko, que rematava un servei de corner. El Girondins, però, igualava als pocs minuts gràcies a una diana de Gouffran. Tot i el bon inici de partit, el xoc decauria amb els minuts i tots dos es van conformar amb el punt. El PSG segueix líder mentre que el Girondins s’allunya de la zona de descens.

 

Giroud no va poder marcar aquest cop

El Montpeller salva un punt

El Saint-Étienne va parar els peus a l’equip revelació de la temporada, el Montpeller, que arribava a aquesta jornada després d’encadenar tres victòries consecutives. Els montpellerins van salvar un punt després que en la primera meitat patissin de valent davant dels locals, que es van avançar amb un gol de Nicolita a la mitja hora. El Saint-Étienne va disposar de més ocasions però no les va aprofitar, i ho va pagar en el segon temps, on Marveaux empatava el partit. En els minuts finals, els visitants van poder marcar el segon, però la sort no els va somriure com en altres ocasions. El Montpeller segueix segon a tres punts del PSG, mentre que el Saint-Étienne es manté en la zona calmada de la taula.

 

Pedretti va rescatar un punt pel Lille

El Lille no passa de l’empat amb l’Evian

Nou pas en fals de l’actual campió de lliga en la seva lluita per donar caça al Paris Saint-Germain. Davant de la seva afició, el Lille va ser incapaç de derrotar un modest com l’Evian en un partit on l’actuació de l’àrbitre va ser molt criticada. Un gol anul·lat a Joe Cole i un penal no assenyalat van emprenyar als locals, que a més havien vist com l’Evian s’avançava al marcador als 4 minuts, mitjançant Khlifa. Tot i els contratemps, el Lille va seguir apostant per un futbol ofensiu, que es va veure recompensat a la segona part, amb un gol de Pedretti que empatava el partit. Segon empat consecutiu per un Lille que sembla estar acusant la duresa d’alternar lliga nacional i Lliga de Campions.

 

 

Gomis representa la decepció del Lió

El Sochaux s’aprofita d’un Lió fos

Tocat tant física com psíquicament de la derrota patida en Lliga de Campions contra el Real Madrid, l’Olympique de Lió ha patit una nova desfeta aquesta vegada a mans del Sochaux. Als lionesos se’ls ha vist en tot moment imprecisos i esgotats, tot al contrari d’un Sochaux molt endollat des del primer moment. Els locals s’han avançat als deu minuts gràcies a un gol en pròpia porta de Cissokho, però el Lió ha empatat ràpidament per mitjà del jove Lacazette. Abans del descans, el Sochaux es tornaria a avançar mitjançant un penal transformat per Boudebouz. En els darrers minuts els lionesos han pogut empatar, però els ha faltat encert i sort.

 

 

Comparteix i comenta

En portada