Quatre primers i quatre últims

Marc Fontrodona - 07/11/2011, 10:46

La lliga ACB es presentava com una de les més igualades dels últims anys i s'estan complint els pronòstics. Si no, seria inexplicable que la lliga l'encapçalin quatre equips igualats a victòries i, a més, passi exactament el mateix amb els quatre últims.

Pocius ha estat determinant pel Madrid // ACB

El Reial Madrid és un dels quatre que van davant. Aquesta jornada s'ha desfet del Cajasol a casa. Tot i perdre per 31-36 al descans, un bon tercer quart de Pocius i un últim de Mirotic han acabat decantant la balança pels blancs.

Qui també es manté entre els líders és el sorpresiu Alacant. Va fer una primera jornada pèssima i ara no hi ha qui el pari. Aquesta vegada s'ha imposat per un ajustat 58-55 al Gran Canària 2014 (un dels últims, precisament). Ivanov i Llompart han liderat les alacantins en aquesta ocasió.

Unicaja està fent dels partits a casa, autèntics malsons pels rivals. El Blancos de Rueda Valladolid s'ha emportat 27 punts de diferència cap a Castella (78-51). Sinanovic i Zoric (29 punts, 19 rebots i 41 de valoració en menys de 40 minuts entre els 2) van treure de polleguera els de Pucela.

En persecució d'aquests hi ha el Caja Laboral, que tot i les dues ensopegades, sembla haver après la lliçó. La víctima ha estat el Blusens Monbus, que no ha estat encerta ten el tir. Teletovic -per variar- ha estat el millor dels bascos amb 14 punts i 11 rebots.

I també darrere aquest grup hi ha el València, encapçalat aquesta jornada per un espectacular Nando De Colo (37 de valoració) a la pista del Lagun Aro GBC. Entre Vidal, Panko i Neto no hi van poder fer res.

Finalment, victòries ajustades i patides de l'Asefa Estudiantes i l'UCAM Múrcia en els seus partits contra CAI i Fuenlabrada per mantenir-se a la meitat de la classificació.

MVP: Nando De Colo

L'aler del València Basket ha aconseguit 37 de valoració. L'estadística té encara més mèrit si es té en compte que només va jugar 20 minuts. En total, 28 punts amb 5/8 en llançaments de 2, 3/3 en triples i 9/10 en tirs lliures. A més, va capturar 9 rebots i va rebre 11 faltes. Sense paraules.

Els equips catalans

N'Dong guia la victòria del Barça contra la Penya (82-70)

El Manresa aprofita la ressaca europea del Bilbao (81-73)

Comparteix i comenta

En portada