El Barça Alusport s’emporta el derbi català (1-4)

Jaime Mora - 08/11/2011, 23:35

El FC Barcelona s’ha imposat 1-4 a un corretjós Marfil Santa Coloma que només ha aguantat el ritme blaugrana la primera part. Amb els tres punts els homes de Marc Carmona continuen al capdavant de la classificació amb un partit més amb aquesta jornada avançada. La conclusió del partit és partit igualat que decanta la qualitat blaugrana.

Fernandao torna a mostrar el seu talent golejador // arxiu

El partit ha començat amb el Marfil Santa Coloma defensant els atacs blaugranes  i sortint ràpidament al contracop. Com era d’esperar el Barça ha disposat de la possessió de la pilota.  El Santa Coloma ha aprofitat una badada de la defens blaugrana perquè Adolfo marqués un gol de murri. Després de diversos atacs del Barça, Javi Rodríguez ha marcat un golàs per l’escaire per empatar el partit. La dinàmica a la primera part ha continuat igual, els blaugranes amb la possessió i més atacs. Els colomencs amb bones defenses i ràpides sortides al contracop feien mal al Barça. Al primer temps no s’han vist més gols.

A la segona part la xerrada de Marc Carmona ha estat efectiva i ha aconseguit que els seus homes sortissin molt més ficats al partit. Els primers bons minuts han estat claus per la victòria. El segon gol ha arribat a la sortida d’un corner executat amb be una jugada d’estratègia que ha marcat Torras. En el mateix minut 2 de la segona part, després de què els blaugranes tallessin un passada  a la sortida de pilota, han realitzat un bon contracop que ha acabat amb el gol de Fernandao.  Amb l’avantatge al marcador, el marfil s’ha bolcat més en cercar més el gol. El que s’ha traduït en un intercanvi de cops per part d’ambdós equips. Tot i els intents del homes de Sergio Mullor, l’experiència dels blaugranes ha servit per contenir els atacs. En una contra Ari ha aprofitat una passada de Sergio Lozano per marcar el definitiu 1-4.

Partit complicat dels blaugranes que guanyen davant d’un lluitador marfil que no ha pogut treure res positiu de l’enfrontament. El Barça demostra la seva gran qualitat una vegada més per mantenir-se líders.

Fitxa del partit

Marfil Santa Coloma: Vara, Rubén, Adolfo, Redondo i Rafa López; Geison, Lolo Jarque, Busquets, Segura i Shota.

FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Torras, Gabriel, Lin i Fernandao;  Ari, Javi Rodríguez, Sergio Lozano i Marc Tolrà.

Gols:  Adolfo 1-0 (4’), Javi Rodríguez 1-1 (8’), Torras 1-2 (22’), Fernandao 1-3 (22’), Ari 1-4 (37’).

Targetes: Partit intens on només s'ha  vist una targeta groga pel jugador del Marfil, Busquets.

Comparteix i comenta

En portada