Stern: "Els jugadors estan fent tard"

Marc Fontrodona - 08/11/2011, 14:31

Si no hi ha un acord aviat, les properes propostes seran més dures. Aquest dimecres hi ha reunió i s'intentarà pactar el 50-50 en el repartiment del BRI. Si no, s'especula amb 53-47 pels propietaris i empitjorament de la resta de mesures...

El locaut pot acabar molt malament // Arxiu

El comissionat de l'NBA, David Stern, ha donat un ultimàtum als jugadors en una entrevista a l'ESPN: "Si no s'accepta l'acord de 50-50 abans de dimecres a les 17:00h (hora dels EEUU), que es preparin perquè les futures propostes seran radicalment pitjors".

Lluny d'apropar posicions, cada vegada més s'estan radicalitzant. Stern també ha dit que creu que han "posat sobre la taula una gran oferta i els hem dit als jugadors que s'està fent tard. El més racional seria arribar a un acord per com està la indústria i els negocis. Si no, tot empitjorarà a partir d'aquí". Atents, per tant, al que pugui passar en les pròximes hores...

Comparteix i comenta

En portada