L'Hospitalet vol tutejar el Barça

David Castelreanas - 09/11/2011, 07:00

L'Hospitalet i Barça s'enfronten aquesta nit en l'anada del derbi català dels 1/16 de final de la Copa del Rei, avançat degut a la disputa per part del conjunt culer del Mundial de Clubs d'aquí poc més d'un mes. Els riberencs arriben amb la moral pels núvols després d'acumular sis victòries consecutives a la Lliga. Davant hi tindrà el millor equip del món, que no podrà comptar amb els seus internacionals sud-americans, que han estat convocats per les seves respectives seleccions.

La Feixa Llarga, amb gespa artificial, rep avui el Barça

Sis triomfs consecutius i un segon lloc a la Lliga que permet somiar són les credencials del conjunt que avui posarà a prova, un cop més, el Barça de Guardiola. L'Hospi s'ha permès la llicència de disputar una eliminatòria que és un premi per a molts dels seus jugadors, després que aconseguissin eliminar a partit únic el Manacor, el Leganés i el Llagostera. La Feixa Llarga, primer camp de gespa artificial que veurà jugar el Barça de Guardiola, oferirà una gran entrada, malgrat l'horari no sigui el preferit per la directiva local.

Per la seva banda el Barça, que estarà disputant el Mundial de Clubs al Japó quan la resta d'equips disputin l'anada de l'eliminatòria, es queda sense els internacionals sud-americans (Messi, Mascherano, Alves, Adriano i Alexis) pel partit d'avui, ja que han estat citats pels seus seleccionadors per preparar-se per a la jornada internacional del proper cap de setmana.

A aquestes baixes, cal sumar-hi Thiago i Cuenca, internacionals espanyols sub-21 també concentrats per Luis Milla. Davant l'allau de baixes, Guardiola ha convocat pel matx els jugadors del B Deulofeu, Rafinha, Dos Santos, Tello i Sergi Roberto. Com ja és habitual a la Copa del Rei, s'espera que debuti en competició oficial aquesta temporada Pinto, que donarà descans a Valdés. Les rotacions també semblen segures, si bé en tot moment la normativa obliga a què hi hagi damunt el terreny de joc un mínim de set jugadors del Primer equip.

Comparteix i comenta

En portada