Els favorits passen ronda a París-Bercy

Guifré Jordan - 10/11/2011, 01:43

La tercera jornada de l'últim Màsters 1000 de la temporada ha acabat sense sorpreses entre els principals candidats a endur-se el títol, ja que tant Djokovic, com Federer com Murray seran a vuitens. Un dels punts calents del torneig, el repartiment dels últims bitllets pel Màsters de Londres, es comença a resoldre, ja que Simon, Almagro i Monfils han caigut i només Janko Tipsarevic podria evitar que Tsonga, Berdych i Fish no disputessin l'últim Màsters de l'any.

Roger Federer executa un revés a una mà exquisit amb l'esperança que el guiï al primer títol a Bercy

Cap dels dotze partits de segona ronda jugats ha arribat al tercer set, cosa que ha demostrat la superioritat dels vuit caps de sèrie que han guanyat. Entre ells, Novak Djokovic ha batut el combatiu Ivan Dodig en noranta minuts, mentre que Andy Murray ha eliminat el botxí de Marcel Granollers, Jerémy Chardy. L'escocès suma la setzena victòria consecutiva després d'encadenar tres títols. El suís Roger Federer, que busca la primera corona a París-Bercy, també ha vençut d'una manera còmoda Mannarino.

Pel que fa als tennistes que buscaven l'escletxa per classificar-se per Londres per mitjà d'una gran actuació i una carambola, s'han esfondrat en massa. Tant Simon, com Almagro com Monfils no han superat rivals a priori molt assequibles. Gilles Simon ha patit una derrota aclaparadora contra Juan Mónaco, el finalista de València la setmana passada. Nicolás Almagro ha quedat apartat a causa de Seppi i Feliciano López ha continuat amb la seva progressió aprofitant-se de les debilitats de Monfils.

Cap dels tres opta a ser al Màsters de final de temporada i només Janko Tipsarevic podria esgarrapar el premi a una bona temporada que tenen Tsonga, Fish i Berdych. Els tres seran a Londres si guanyen els partits d'aquest dijous, i mentre els dos primers no tenen un camí difícil, el tercer toparà de front amb el problema. Tomas Berdych s'enfrontarà a Tipsarevic a vuitens en un matx clau. Si el primer guanya, no hi ha dubte que els tres més ben posicionats continuaran entre els vuit primers. Si perd, haurà de pregar perquè el serbi no s'emporti el títol i de rebot li arrebati la plaça.

Comparteix i comenta

En portada