I a l'enèssima, s'acabarà el Locaut? Dimarts, la resposta

Marc Fontrodona - 11/11/2011, 13:47

David Stern té la paella pel mànec // Arxiu

Les negociacions que s'han fet fins ara entre el sindicat de jugadors i els propietaris de l'NBA no han arribat a bon port. Només s'han acordat certes coses relativament importants, però no en el repartiment del BRI, que és la clau de la qüestió.

En aquesta ocasió, el comissionat David Stern ha fet una proposta que fa setmanes hagués estat rebutjada sense contemplacions. La fatiga, però, comença a passar factura. Els jugadors han decidit portar-la a votació entre els seus afiliats i donaran una resposta el proper dimarts 15 de novembre. La proposta, en general, consisteix en un repartiment del 50-50, molt lluny del 57 - 43 que tenien els jugadors fins ara. Les dades concretes, aquí.

Si finalment els jugadors accepten la proposta, hi haurà una lliga de 72 partits. No serà completa, però es podria dir que encara se n'haurien sortit prou bé. Dimarts, doncs, el desenllaç... O no.

Comparteix i comenta

En portada