Futbol, emoció i empat (2-2)

Eduard Gangoso - 12/11/2011, 22:32

El Barça B i el Girona han empatat a 2 després d’un partit vibrant. La primera meitat ha estat clarament blaugrana, mentre que la segona el Girona ha reaccionat i ha estat capaç d’empatar el partit. El que està clar és que l’enfrontament entre aquests dos equips assegura emoció fins al final.

 

Els dos equips catalans s'hi han deixat la pell al miniestadi // Agències

Els ‘derbis’ catalans entre el Barça B i el Girona al miniestadi no deixen indiferent a ningú. De fet, sempre asseguren futbol, espectacle, intensitat i sobretot emoció. L’any passat el partit se’l va emportar el Girona per 1-2 en un partit que Jonathan Soriano va marcar l’empat a 1 al descompte i al 93’ el Girona es va acabar emportant la victòria. No obstant això, el derbi català ha començat amb molta superioritat de l’equip local i al minut 11 de partit Rodri ja ha mogut el marcador posant l’1-0 pel Barça B després d’un rebuig erroni de la defensa gironina. El davanter blaugrana ha rematat de tal manera que Santamaría no ha pogut fer res per evitar el gol. El partit el seguia dominant el filial blaugrana i el Girona no sabia com aguantar les envestides de l’equip local. Així doncs, els locals han fet el 2-0 mitjançant un altre cop l’ex del Sevilla Rodri, que avui ha fet un gran partit.

A la represa, el partit ha començat amb la mateixa tònica, el Barça B dominant la possessió de la pilota i el Girona aguantant i defensant-se com podia les transicions del filial blaugrana. Però quan semblava que el 3-0 podia arribar en qualsevol moment, una jugada per la banda esquerra l’ha aprofitat l’ex del Barça B Benja, per batre Oier Olazabal per sota les cames i fer entrar els visitants de ple al partit. A partir d’aquest moment, el partit ha canviat radicalment. El Girona ha estirat les seves línies més amunt i el filial blaugrana ha hagut de defendre’s com podia les envestides contínues dels visitants. Amb tot, el partit s’ha convertit en un anada i tornada, recordant els partits de la “Premier League” amb una intensitat brutal. Al minut 78’ de partit, una passada de Gaizka Saizar no l’ha sabut aprofitar Dani Nieto que s’havia quedat sol davant el porter local, però el rebuig li ha caigut als peus de l’ex de l’Espanyol Ferran Coromines, que ha engaltat un xut que després de tocar el pal ha tocat el fons de la xarxa i d’aquesta manera aconseguia l’empat a 2 al marcador. Encara faltaven 12 minuts més l’afegit per l’acabament del ‘match’ i el partit s’ha tornat boig completament. Tant el filial blaugrana com els gironins estaven completament bolcats a l’atac per intentar buscar el tercer gol i definitiu que els donés la victòria. Al final, dues ocasions més per cada costat. Primer, el Girona l’ha tingut mitjançant un corner i més tard la replica blaugrana amb un últim atac que tampoc l’han sabut aprofitar. Finalment, repartiment de punts al miniestadi en un partit vibrant i emocionant fins al final.

 

Fixa tècnica

Barça "B": Oier; Balliu, Sergi Gómez, Armando, Lobato; Dos Santos, Carmona (Espinosa, m.88) , Sergi Roberto; Deulofeu (Rafinha, m.66) , Rodri (Tello, m.60), Jonathan Soriano.

Girona: Santamaría; Jose, Tortolero, Migue, David García (Nieto, m.62); Tébar, Garmendia, Jandro; Corominas, Moha y Benja (m.85).

Gols: 1-0, min. 12: Rodri; 2-0, min. 32: Rodri; 2-1, min. 58: Benja. 2-2, m. 78: Corominas.

Àrbitre: Sureda Cuenca (Colegio balear). Amonestó al local Rodri (m.3) y Dos Santos (m.42) y a los visitantes Tébar (m.48), Jandro (m.50) y Garmendia (m.90)

Incidències: 3849 espectadors al miniestadi

 

Comparteix i comenta

En portada