Sebastian Mansell

Albert Morillas - 12/11/2011, 17:17

Tranquils, seguidors de la Fórmula 1. Encara li queden rècords per trencar a Vettel, encara que sembli mentida. Un d'ells, però, ha caigut avui. L'alemany ha igualat a Nigel Mansell sumant 14 poles en una sola temporada. Tot apunta a que Yas Marina també serà territori Red Bull si McLaren no ho evita. Alguersuari, fluix: quinzè.

L'hora de la veritat, l'hora de Vettel // Agències

Realment, aquest Mundial està sent històric. No per la lluita pel campionat, està clar, però si tothom recorda a Schumacher pel seu domini... no mereix el mateix Vettel?

Avui, nou rècord per l'alemany: de poles en una temporada. Ha igualat al llegendari Nigel Mansell, que en va fer 14 (això si, en menys carreres de les que es disputen actualment, 16). El següent repte pel de les begudes energètiques comença demà mateix: podrà igualar les victòries en un any del "Kaiser"?

Com a obstacle tindrà els dos McLaren, com és habitual. Hamilton, segon, i Button, tercer, han quedat a només dos dècimes del bicampió, i demà provaran de sorprendre'l des de la sortida. La seva gran opció serà la velocitat del motor Mercedes, que aprofitaran a la recta del sector 2.

Per darrere, i com a eterns tercers en discòrdia, els Ferrari. Tot i que Alonso només ha quedata dues dècimes de Webber (quart), els cavallinos simplement no poden competir per la victòria. Massa, a més, ha quedat a més d'un segon de l'home de la pole, donant idea del pobre potencial vermell.

Pel que fa a Alguersuari, avui no ha estat el seu dia. Als entrenaments ja havia quedat patent que el Toro Rosso no era competitiu a Abu Dhabi, i avui ha quedat demostrat. Sortirà quinzè i, per tant, els punts estaran difícils.

Comparteix i comenta

En portada