A la sisena va la vençuda (0-1)

Josep Maria Agell - 13/11/2011, 23:04

Després de sis jornades consecutives sense guanyar un golde Chumbi ha donat els 3 punts als reusencs

El conjunt comandat per Santi Castillejo ha aconseguit trencar una mala ratxa negativa amb una victòria a Maó amb un gol de Chumbi al minut 13, i es que ja eren 6 les jornades que no sumaven els 3 punts i una derrota dolorosa en la jornada passada contra l'Andorra de Teruel.

El partit ha començat amb un Sporting Mahonès elèctric pero poc a poc s'ha anat apagant i en el minut 13 en un xut de Chumbi ha fet que posés el 0-1 en el marcador.  Arrel del gol dels reusencs els locals han baixat el ritme i la tònica en el que ha quedat de primera part ha estat espessa i només ha contat amb una ocasió de Pablo Álvarez qui ha xutat per damunt de la porteria d'Oliver.

La segona part ha estat un símil de la primera part, amb un Reus mantenint el marcador, estrategia que la setmana passada li va pasar factura i aquesta ha estat a punt de tornar a repartir-se una vegada més amb diverses ocasions com la de Corbella qui ha salvat Ángel. Ja en els compassos finals en el minut 85 en una jugada entre Marquès i Àlvaro ha estat a punt d'establir el gol de la tranquilitat pero un defensa local l'ha treta damunt de la línia de gol.

Amb aquesta victòria els reusencs es situen en la 4a posició per damunt de l'Ointinyent un punt per sota el proper rival que visitarà l'Estadi Municipal de Reus amb ganes de sumar els 3 punts després de l'empat contra el Saragossa B.

SPORTING MAHONÉS: Oliver, David Sánchez Parrilla (Biel Medina 40’), Capó, Iray, Barreda, Jeroni, Genís, Berto Vaquero, Nacho del Moral (Sergio Martínez 45’), Ton Alcover (Goñi 45’) i Corbella.

CF REUS: Ángel, Edu Vives, Sangrà, Socías, Robert, Sergio Durán, Beñat, Álvaro, Taranilla (Marquès 64’), Chumbi (Borja Abenia 80’) i Pablo Álvarez (Trujillo 68’).

ÀRBITRE: Miguel Angel Ortiz Arias (madrileny), auxiliat per Rodríguez González i Carralero Calvo. Ha amonestat el local Iray (81’) i els visitants Sergio Durán (50’), Álvaro (62’) i Sangrà (65’).

GOLS: 0-1, Chumbi (13’).

INCIDÈNCIES: uns 500 espectadors han assistit al Municipal de Bintaufa de Maó, una cinquantena d'ells s'han desplaçat des de la capital del Baix Camp per animar al Reus.

Comparteix i comenta

En portada