Derrota amb final obert (2-3 pendent de reprendre)

Andreu Merino - 13/11/2011, 23:14

22 minuts i l’afegit. És el que quedava de partit al Narcís Sala quan l’àrbitre Pérez Peraza es va veure obligat a suspendre el duel entre Sant Andreu i Huracán. La pluja que, des de la meitat del primer temps queia sobre el terreny de joc, per moments amb una elevada intensitat, l’havia convertit en una autèntica piscina on era impossible moure la pilota. L’Huracán volia esgotar el temps, tant per lligar un 2-3 favorable com per evitar-se un desplaçament extra a Barcelona, però la realitat era inqüestionable. Sobre el Narcís Sala, en el millor dels casos, es podia jugar a waterpolo. La represa depèn ara de la Federació Espanyola.

El partit havia començat sense pluja, amb cel ennuvolat però sense aigua. Res feia presagiar el que passaria ni en el resultat ni amb el temps. I és que durant els primers 30 minuts el domini del joc fou local. L’Huracán es va parapetar al darrera amb ordre i eficiència sobre la seva parcel·la defensiva i el Sant Andreu va apostar per moure la pilota amb paciència, obrir el camp amb Araujo, Llobet i Blanco i espera l’oportunitat. La primera la va tenir al 13’ Araujo, que va rematar de cap desviat un bon centre de Rubén. La segona va ser el penal de l’1-0. Mans clares de Mateos dins l’àrea i l’àrbitre no va dubtar en assenyalar el punt fatídic. Tampoc va dubtar Marcos. El pichichi quatribarrat va voler llençar la pena màxima i no va fallar. Ja en porta nou. Ja al 30’, Llobet va enviar una falta al pal, en el que hagués pogut ser el 2-0.

Amb el marcador en contra, va avançar línies el quadre de Nico Esteve. El premi arribà poc abans del descans. Servei de banda mal defensat pels andreuencs i ben executat per Postigo, que va baixar la pilota amb el cap per a que Morgado  afusellés Morales en la que va ser la darrera acció d’un primer temps on la pluja ja feia acte de presència.

La climatologia va embogir a l’inici del segon temps i també ho va fer el joc. Va colpejar primer Araujo, en acció individual. Es va endur la pilota davant Amarilla i Alexis i el va col·locar impossible per Paco. El 2-1, però, va ser l’inici d’uns moments de descontrol en els qui va treure més profit van ser els visitants. Morales va salvar al 52’ un cop de cap de Postigo però el davanter no fallaria segons després quan es va quedar sol davant el meta andreuenc a conseqüència d’una entrega defectuosa de Marc Martínez. En el 63’, ja sobre un camp impracticable, l’alçada de Postigo i un bloqueig a Morales molt protestat pels quatribarrats va significar el 2-3 després d’un còrner picat per Omar.

I a partir d’aquí, poc més. La pilota ja no rodava i, en el 68’, l’àrbitre la va agafar i va enviar els jugadors a la caseta. L’espera de vint minuts no va solucionar res. El Sant Andreu-Huracán s’haurà d’acabar un altre dia.

Camp: Narcís Sala. 700 espectadors.

Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Moyano, Didac, Rubén, Marc Martínez, Nando, Llobet (Eloi, 65’), Quim Araujo, Blanco i Marco.

Huracán: Paco, Mateos, Amarilla, Alexis, Pepe Pla, Hernández, Omgba, Javi Moreno, Omar, Postigo i Morgado.

Àrbitre: Pérez Peraza. T.G.: Marc Martínez, Didac, Fran Grima / Omar, Aleix i Mateos.

Gols: 1-0, Marcos, pen. (22’). 1-1, Morgado (45’). 2-1, Araujo (49’). 2-2, Postigo (53’). 2-3, Postigo (63’).

Comparteix i comenta

En portada