El Barça Alusport firma una golejada històrica (13-2)

Jaime Mora - 13/11/2011, 11:28

El FC Barcelona Alusport passa per damunt del OID Talavera amb el seu rècord de gols en competició oficial.  L’expulsió del porter del Talavera i l’absència de porter suplent, claus pel resultat històric. Jordi Torras i Sergio Lozano ambdós amb tres gols cadascun han estat els millors del partit.

Debut sommiat per Joselito marcant un gol a la golejada històrica // LNFS

El partit ha estat marcat per la vermella directa al porter del Talavera López i l’absència d’un porter suplent. Els jugadors de camp Kel i Nando s’han anant intercanviant per defensar la porteria.

La proximitat de la UEFA Futsal Cup i la victòria d’ElPozo sobre Inter ha fet possible que els catalans sortissin a la pista concentrats i amb la intenció de no deixar donar la sorpresa al OID.  La concentració i les ganes dels blaugranes eren evidents.  En el minut 5 Torras ha marcat el gol que encetava el marcador. Poc després, el mateix Jordi Torras era l’encarregat de marcar el segon i començar a fer evident la superioritat dels catalans.  Amb un plantilla tan bona és evident que quan és el seu dia, cap equip els pot plantar cara. Els millors moments dels homes de Marc Carmona han acabat amb els gols de Lin, Sergio Lozano i del debutant Joselito. Amb el 5-0 al marcador ha arribat la jugada de la justa expulsió de Victor López. La victòria blaugrana era inevitable però a lo millor no hauria estat històrica sense l’expulsió del porter del Talavera. Poc abans d’acabar la primera part Sergio Lozano ha marcat el 6-0 que deixava el partit sentenciat a la primera part.

A la represa els catalans han abaixat el gran joc exhibit al primer temps, però els nervis, la descol·locació i l’absència d’un porter ha fet arribar la golejada històrica.  Al començament de la segona part, Javi Rodríguez ha marcat el 7-0. En els primers deu minuts de la segona part, els catalans han arribat aconseguir anar 10-0 al marcador amb gols de Fernandao, una altra vegada Javi Rodríguez i del jugador del planter, Marc Tolrà.  En el minut 32 els de Talavera han aconseguit fer el gol de l’honor. Però poc després Torras firmava el seu hattrick personal  marcant el onzè gol blaugrana. Ari faltava per marcar en el festival golejador dels catalans i en el minut 36 ha fet el 12-1. L’OID ho ha seguit intentant i poc abans d’acabar Nando  feia el segon gol del Talavera. Sergio Lozano no volia anar-se’n sense fer el seu hattrick i un minut després del segon gol de l’OID ha marcat el definitiu 13-2.

El Barça aconsegueix una golejada històrica en partit oficial i afrontarà la UEFA Futsal Cup amb una injecció de moral després del gran partit jugat.

Fitxa del partit

FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Torras, Ari, Sergio Lozano i Fernandao; Cristian, Gabriel, Javi Rodríguez, Lin, Marc Tolrà i Joselito.

OID Talavera:  López, Sepe, Chico, Daniel i Kel; Rafa, Chispa, Nando, Jesús Jiménez, Justo Cáceres i José Revert.

Gols: Torras 1-0 (5’), Torras 2-0(8’), Lin 3-0 (10’), Sergio Lozano 4-0 (13’), Joselito 5-0 (13’), Sergio Lozano 6-0 (17’), Javi Rodríguez 7-0 (23’), Fernandao 8-0 (25’), Javi Rodríguez 9-0 (29’), Marc Tolrà 10-0 (29’), Daniel 10-1 (32’), Torras 11-1 (34’), Ari 12-1 (36’), Nando 12-2 (37’), Sergio Lozano 13-2 (38’).

Targetes:  Els àrbitres del partit Alonso Montesinos i Rubio Fajardo han expulsat a Victor López.  També han amonestat a Marc Tolrà, Justo Cáceres i Nando.

Comparteix i comenta

En portada