El dia en que Vettel no va ser al podi

Albert Morillas - 13/11/2011, 16:24

3 corbes. Aquesta ha estat la distància de carrera recorreguda per Vettel avui fins que una punxada l'ha obligat a retirar-se. L'absència del bicampió ha obert la porta de la victòria a la resta de pilots, i el primer en creuar-la ha estat Lewis Hamilton. L'han seguit Alonso, molt viu, i Button, que té el subcampionat molt a prop. Alguersuari, molt limitat pel seu cotxe, quinzè.

Hamilton ha mantingut la distància // Agències

Tothom esperava que arribés aquest dia. Ha trigat 19 carreres, però per fi Vettel no ha pogut acabar una cursa. Hamilton ha aprofitat la seva punxada a la roda del darrere dreta per anotar-se la tercera victòria de l'any. L'anglès no ha donat opció als seus rivals, cuidant el seus pneumàtics i el consum de benzina.

Sempre a prop del de McLaren, però sense poder atacar-lo en cap moment, ha estat Fernando Alonso. L'asturià ha firmat dos avançaments per fora a Wwebber i Button que de ben segur l'hauran deixat satisfet. Justament aquest últim ha completat el podi. El Jenson ha fet servir la seva habitual fiabilitat i constància per tapar la seva posició davant l'australià de Red Bull.

Massa, cinquè, potser ha merescut més avui, però no haver avançat Button quan ha pogut li ha impedit aspirar al podi. Cap al final, una virolla l'ha fet perdre una posició, i, si no puja al calaix a Brasil, serà el primer pilot de Ferrari en trenta anys que no suma com a mínim un podi durant una temporada.

Per darrere dels bòlids punters han quedat els Mercedes, amb Rosberg sisè i Schumacher setè. Després han entrat a meta els Foce Índia de Sutil i Di Resta, i ha completat els punts el Sauber de Kobayashi.

El Gran Premi d'Abu Dhabi no ha estat el millor per Alguersuari, a qui el pobre rendiment del Toro Rosso l'ha relegat al quinzè lloc (la seva posició de sortida, curiosament). A l'acabar, el català ha manifestat que no ha pogut lluitar pels punts en cap moment, i que espera estar molt millor al Brasil.

Comparteix i comenta

En portada