El "factor D'Alessandro" il·lumina el Nàstic (0-1)

Toni de Pablo - 13/11/2011, 02:15

L'equip tarragoní aconsegueix la segona victòria consecutiva de la temporada, amb Jorge D'Alessandro, contra l'Alcorcón. Un triomf que també ha significat sumar els tres primers punts lluny del Nou Estadi.

L'entrenador del Nàstic, celebrant el gol que donaria la victòria al seu equip. // Agències

L'entrenador del Nàstic, celebrant el gol que donaria la victòria al seu equip. // Agències

Entrenador nou, victòria segura. I ja en van dos. Jorge D'Alessandro aconsegueix, en dues setmanes que fa que és al càrrec, canviar la mentalitat perdedora d'un equip que necessitava esperonar-se. L'entrenador argentí ha agafat les rendes i s'ha convertit en el timoner d'un equip que vol continuar jugant a la Liga Adelante la temporada que ve.

La setmana passada ja va ser contra el Sabadell, amb una contundent "maneta", i aquesta jornada, la corresponent a la número 13, amb una victòria per la mínima en un camp sempre complicat. Són tres punts que cauen com aigua de maig al conjunt grana. La brillantor del partit no ha estat la mateixa que la del matx anterior, i el resultat així ho escenifica, però és important perquè l'equip comenci a agafar confiança.

El partit a Santo Domingo ha estat força igualat entre un i altre equip. Tots dos conjunts han posat setge a la porteria contrària, tan a la primera com a la segona meitat. Ha estat Powel, l'home de referència en punta d'atac, qui ha desequilibrat la balança en favor dels tarragonins, amb una magnífica rematada amb el peu esquerre, que ha anat al fons de la xarxa. El Nàstic, a partir d'aquell moment, ha conservat el resultat, tot i que el conjunt madrileny no ha deixat d'intentar empatar, com a mínim, el partit. D'altra banda, i amb els locals bolcats sobre l'àrea grana, l'equip entrenat per Jorge D'Alessandro hauria pogut ampliar el marcador amb algun bon contraatac que finalment no han sabut materialitzar.

D'aquesta manera, el Nàstic se situa en aquests moments 20è a la classificació amb 10 punts, a només un punt de sortir del descens.

Fitxa tècnica

Alcorcón: Manu Herrera; Rubén Anuarbe (Carney, m.79), Agus, Babin, Ángel Sánchez; Fernando Sales, Abraham, Rubén Sanz, Carlos Martínez (Saúl, m.63); Miguélez (Oriol Riera, m.63) y Quini.

Nàstic de Tarragona: Rubén Pérez; Sergio Juste, Arzu (Alex Ortiz, m.73), Xisco Campos, Mingo; Rodri, Seoane; Longás (Julio Rico, m.86), Morán; Peragón (Luna, m.63) y Powel.

Gols: 0-1: M.62 Powel.

Àrbitre: Prieto Iglesias (comitè navarrès). Ha amonestat Morán, Longás i Luna del Nàstic.

Incidències: partit corresponent a la 13a jornada de la Liga Adelante, disputat a l'estadi de Santo Domingo amb 1.800 espectadors.

Comparteix i comenta

En portada