Just empat entre Marfil i Ribera Navarra (3-3)

Jaime Mora - 13/11/2011, 11:56

El Marfil Santa Coloma empata a 3 en la seva visita al pavelló del Rios Renovables Ribera Navarra. El Santa Coloma sempre ha anat per sot al marcador ha aconseguit treure un punt a domicili i s’allunya del descens.

El jove del planter Adolfo cada vegada amb més importància al equip // LNFS

El partit ha començat amb un Ribera Navarra molt intens, tant que al primer minut Andresito ja avançava als locals al marcador. Poc després una altra vegada tornaven a marcar els locals, aquesta vegada l’encarregat de marcar era Fabricio. L’avantatge al marcador ha obligat als homes Sergio Mullor a anar amb més insistència a cercar el gol.  Però el Marfil no ha abaixat els braços i han realitzat una reacció ràpida mitjançant els gols de Segura i Busquets que tornaven a deixar el marcador empatat. Però l’home del partit Andresito no estava disposat a veure com el Marfil remuntava el partit, i un minut després del gol de Segura marcava el seu segon gol deixant un altre cop al Ribera Navarra per davant al marcador. Abans d’acabar la primera part el Santa Coloma ha tornat a empatar el partit, aquesta vegada amb un gol de Lolo Jarque. Amb l’empat a tres s’ha arribat al descans.

A la segona part ambdós ha cercat amb insistència avançar-se al marcador. Però la mala punteria i les bones defenses dels dos equips ha fet impossible que es veiés un altre gol al Municipal de Elola. Els dos entrenadors han apostat per jugar els atacs dels darrers minuts amb porterjugador mirant de marcar el gol que sentenciés el partit. Però no han tingut sort cap dos dels conjunts.

El partit ha acabat amb un just empat que deixa al Marfil tres punts per sobre del descens però amb un partit més després del partit avançat contra el Barça.

Fitxa del partit

Rios Renovables Ribera Navarra:  Molina, Miguelín, Andresito, Corvo i Silami; Cassio, Albert, Fabricio, Jonathan, Carlos Anós i Thiago.

Marfil Santa Coloma:  Vara, Rubén, Adolfo, Segura i Redondo; Geison, Lolo Jarque, Busquets, Rafa López i Shota.

Gols:  Andresito 1-0 (1’), Fabricio 2-0 (6’), Busquets 2-1 (8’),  Segura 2-2 (11’),  Andresito 3-2 (12’),  Lolo Jarque 3-3 (17’).

Targetes: Els àrbitres del partit Gracia Marin i Redondo Arenales han expulsat per doble groga a Jonathan i Geison. També han mostrat targeta groga a Miguelín del Navarra, i Segura i Vara dels catalans.

Comparteix i comenta

En portada