Lleida i Llagostera no poden entre ells (0-0)

Albert Bermúdez - 13/11/2011, 19:40

El Lleida no ha trobat l'última passada ni l'última rematada, mentre que el Llagostera ha vist la pilota en comptades ocasions, i parlant d'ocasions, n'han tingut només una, tot i que perillosa. Tanmateix, veure com el Lleida es frustrava quan intentava internar per la banda ha arribat a cansar l'afició local. L'àrbitre s'ha quedat descansat en expulsar dos jugadors locals i un de visitant.

Foto d'Arxiu // Albert Bermúdez

En alguns moments, avorrit, però en d'altres s'olorava el gol. El conjunt que entrena Emili Vicente s'ha mostrat voluntariós tot i l'invent en l'alineació titular per suplir les nombroses baixes al mig del camp. Els dos creadors, Casquero i Canario no hi podien ser per lesió en el primer cas i per sanció en el segon, de manera que Verdú ha hagut d'ocupar la posició de migcentre defensiu i ha acompanyat Massana, donant entrada a Azparren a la posició de central i desplaçant Pau al lateral esquerre. Eliminat el mig del camp, el Lleida ha apostat per atacar per les bandes. Bona idea tenint en compte un bon dia de Jorge Giménez desbordant per la dreta, però la gran quantitat de passades de què ha gaudit l'equip, més de la meitat no han estat prou precises i algunes rematades en bona posició, com una en el cas de David Giménez, li ha demostrat que li falta pràctica amb el cap.

Una falta aparentment perillosa servida per Imaz s'ha quedat a la barrera, un contraatac del Llagostera ha esglaiat l'afició local, el Lleida ha tingut la possessió tot i no trobar solucions i fins i tot l'ha tinguda quan s'han quedat amb un home menys per segona groga de Jerson, en una entrada per darrere en què ha arribat tard. El perill de l'equip gironí ha arribat a partir de l'expulsió de Jerson, però cert és que la seva mentalitat ofensiva ha deixat molt per desitjar. També es quedarien amb deu homes per expulsió d'Amagat al 83, però en l'última jugada del partit Massana també seria convidat a abandonar el terreny de joc per una segona groga innecessària que l'àrbitre li ha ensenyat per una entrada rigorosa.

L'empat no és prou útil a cap dels dos equips ja que el Llagostera segueix últim a la classificació mentre que el Lleida segueix clavat al mig, a quatre punts de la zona alta i cinc de la zona baixa, sense saber a dia d'avui on s'acaben els objectius i comencen els somnis.

Lleida Esp.: Víctor; Pau, Azparren, Jerson, Sobregrau; Verdú, Massana, David Giménez (Saife 81'), Jorge Giménez; Imaz (Serra 93') i Ballesteros

UE Llagostera: Wilfred; Boadas, Vallho, Óscar Álvarez, Àlex Ruiz; Amagat, Pareja (Bayón 55'), Tito; Pedro, Enric (Marc 79') i Santos (Daniel 83')

Gols: No n'hi ha hagut

Targetes: El col·legiat Ignacio Hermosilla Alaña ha amonestat Massana i Azparren del Lleida i Óscar Álvarez, Ruiz, Pedro i Daniel del Llagostera. Ha expulsat els locals Jerson i Massana i el visitant Amagat per doble groga.

Incidències: Unes 1500 persones al Camp d'Esports

Comparteix i comenta

En portada