El Madrid-Barça, el 10-D a les 22h

Eduard Gangoso - 14/11/2011, 23:29

El primer clàssic de la lliga ja té horari. Després de molts dies d'incertesa, aquest vespre s'ha desvetllat que el partit que es disputarà al Santiago Bernabéu entre el R.Madrid i el FC.Barcelona es jugarà el dissabte 10 de desembre a les 22h de la nit en horari televisiu en obert.

Messi i Cristiano es tornaran a veure les cares el pròxim 10 de desembre // Agències

Després de moltes especulacions sobre quin día s'acabaria jugant el primer clàssic d'aquesta lliga 2011/12, aquest vespre i segons ha avançat RAC-1, el tercer enfrontament entre el R.Madrid i el FC.Barcelona d'aquesta temporada es jugarà dissabte 10 de desembre a les 22h de la nit. Aquest és l'horari habitual dels partits en obert. Així doncs, ja es pot assegurar que el clàssic es televisarà en obert per La Sexta i Tv3. Així doncs, s'acaben les especulacions sobre si el partit s'acabaria jugant el diumenge 11 a les 12h del matí tal i com s'ha dit durant molt de temps. Aquest clàssic serà el setè i l'últim de l'any 2011, on els dos millors equips de la Lliga espanyola i probablement del món, s'han vist les cares a totes les competicions (Lliga, Copa i Champions) i un total de 6 cops amb un balanç de 2 victòries del Barça, 3 empats i 1 derrota.

El fet que el partit es jugui en aquest horari fa que el Barça pugui viatjar un dia abans cap al Japó per preparar el Mundial de Clubs.

Comparteix i comenta

En portada