Un final polèmic noqueja l’Egara (3-2)

Carlos Tost - 14/11/2011, 12:52

Els ratllats deixen escapar un 1-2 a Can Salas, en els darrers dos minuts de partit, amb un penal stroke molt polèmic, i diuen adéu definitivament a lluitar pel títol de Lliga.

En un dels millors derbis terrassencs dels últims anys, l’Atlètic de Terrassa va derrotar al Club Egara per un ajustat (3-2). I això que els visitants van jugar un dels millors partits de la temporada. En l’equador de la primera meitat, Héctor Martínez, va avançar als ratllats. En la segona meitat, una sortida en tromba de l’Atlètic, va igualar el partit, amb un gol de Roc Oliva en un penal córner. L’ Egara no va abaixar els braços, i en el minut 60, Javi Garcia posava l’1-2 al marcador. Quan tot semblava decidit,. Miki Delàs a dos minuts pel final, empatava el partit amb una punxada a la sortida d’un penal córner. I en el darrer minut, el col•legiat Diego Estébanez, va assenyalar un penal stroke molt polèmic favorable a l’equip local, que Sergi Enrique va transformar, portant la bogeria al camp Josep Marquès.

Els jugadors de l'Egara protesten l'acció que no els ha permès guanyar el partit // Agències

De la resta de la jornada de dissabte, destaquen la golejada del Polo enfront del Tenis (6-1); la victòria per la mínima del CD Terrassa (1-0) enfront d’un rival directe, el Ciutat de Les Palmes; la victòria del Club de Campo (5-1) amb el Complutense; la derrota preocupant del FC Barcelona (0-2) amb l’Atlètic San Sebastià i l’empat (2-2) entre Pozuelo i Benalmádena.

En la jornada de diumenge, destacava sense dubte el derbi terrassenc entre el CD Terrassa i el Club Egara. Finalment els visitants, s’han imposat per (0-3), en un partit molt igualat, que no s’ha decidit fins la recta final. Pepe Romeu, de penal córner, ha posat els ratllat per davant en el marcador a la primera meitat. A la segona part, en els darrers minuts Lluis Mercadé i Edu Arbós, han ampliat les distancies en el marcador.
Amb aquest resultat, el Terrassa es jugarà bona part de les seves opcions d’acabar en la sisena posició, en el partit de dissabte enfront l’Atlètic San Sebastià, suspès el passat cap de setmana per la pluja.

Poques sorpreses en la resta de la jornada. L’Atlètic ha golejat sense cap mena de problemes (6-0) a un innocent Ciutat de Les Palmes. El Polo no s’ha quedat enrere i també ha guanyat (6-0) a l’Atlètic San Sebastià. El tercer classificat, el Club de Campo, s’ha apuntat a la festa golejadora, i s’ha imposat (6-1) al Benálmadena malagueny.

El FC Barcelona, no aixeca cap, i ha tornat a caure (0-2), davant d’un rival directe, el Tenis de Santander, i continua ocupant la darrera posició a la classificació.

Per últim, el Pozuelo s’ha imposat (2-1), en el derbi madrileny, que l’enfrontava al Complutense.

El proper diumenge es jugarà l’última jornada de la primera fase, amb l’únic al•licient de saber qui ocuparà la sisena plaça. Entre els candidats, el CD Terrassa sisè ara mateix (8 punts i un partit menys), Pozuelo (7 punts), Tenis (7 punts) i Atlètic San Sebastià (6 punts i un partit menys).

ClassificaciĂł

1- Atlètic de Terrassa 19 p.
2- RC Polo 17 p.
3- Club de Campo 17 p.
4- Club Egara 12 p
5- Complutense 11 p.
6- CD Terrassa 8 p. (-1)
7- Pozuelo 7 p.
8- Tenis 7 p.
9- Atlètic San Sebastià 6 p. (-1)
10- Ciutat de Les Palmes 5 p.
11- Benalmádena 5 p.
12- FC Barcelona 3 p.

Divisió d’Honor Femenina: El Terrassa aconsegueix un punt d’or a San Sebastià

Només el Club de Campo, havia pogut aturar una Reial Societat imparable en aquest començament de temporada, però el CD Terrassa ha estat capaç de treure un punt de la seva visita a San Sebastià (1-1), amb un gol en els darrers minuts de partit.

El Club de Campo, amplia més distancies a la classificació, després de la victòria a domicili 0-2), al camp del Ciutat de Les Palmes.

El Junior FC és tercer, després de la còmode victòria (3-0) davant d’un fluix SPV’51.

El Club Egara, per la seva part, no ha tingut pietat del cuer de la Lliga, el Castelldefels, amb un golejada sense pal•liatius (7-1).

L’Atlètic de Terrassa, continua amb la bona ratxa golejadaora, (9 gols en els darrers dos partits), després d’imposar-se (0-5) al camp del Tenis.

Qui continua amb la seva irregularitat és el RC Polo, que no ha pogut passa de l’empat (3-3), el la visita al camp de l’Alcalà.

ClassificaciĂł

1- Club de Campo 12 p.
2- Reial Societat 9 p.
3- Junior FC 8 p.
4- Club Egara 8 p.
5- Atlètic Terrassa 7 p.
6- RC Polo 7 p.
7- CD Terrassa 7 p.
8- AlcalĂ  7 p.
9- SPV’51 5 p.
10- Ciutat de Les Palmes 1 p.
11- RS Tenis 1 p.
12- Castelldefels 0 p.

Comparteix i comenta

En portada