Els jutges entraran a escena per arreglar (o no) el locaut

Marc Fontrodona - 15/11/2011, 14:06

Després que el comissionat de l'NBA, David Stern, fes una última oferta als jugadors... aquests han decidit dissoldre el sindicat. Consideraven insuficient l'oferta i per això han adoptat aquesta resolució. Això els permetrà deixar d'estar sotmesos a un conveni col·lectiu i poder demandar els propietaris per un tancament patronal que és il·legal.

Els jugadors deixen de tenir representants // Arxiu

A partir d'aquí, el què alguns han anomenat "hivern nuclear", en què s'ha d'esperar que hi hagi alguna reunió més, però sense gaire esperances. Els jugadors ja han fitxat els advocats que van portar el mateix procés a la NFL als tribunals. Buscaran, en primer lloc, que els jutges obliguin a tornar a la competició; i en segon lloc, que se'ls compensi econòmicament per les pèrdues que els ha ocasionat no poder jugar.

Per entendre-ho una mica més, el diari Marca fa un bon article sobre les opcions que hi ha ara i explica amb més detall el "perquè" d'aquesta decisió dels jugadors.

Comparteix i comenta

En portada