El Barça Alusport s’acostuma a guanyar a Europa (6-0)

Jaime Mora - 17/11/2011, 23:30

 El FC Barcelona Alusport s’imposa 6-0 al Era Pack Chrudim en el seu primer partit de la ronda elit de la UEFA Futsal Cup. Amb la victòria d’avui els blaugranes ja porten quatre victòries en quatre partits, i ja lideren el grup de la ronda elit. El capità dels catalans, Javi Rodriguez ha estat denominat l’home del partit després de marcar tres gols. 

El Barça segueix sense conéixer la derrota a Europa // UEFA

Els blaugranes han sortit molt ficats al partit conscients de la importància de la situació. El Club estava debutant a la ronda elit de la UEFA Futsal Cup, i ho feia al Palau. Als pocs minuts de començar el partit els homes de Marc Carmona ja s’avançaven al marcador amb un gol de Javi Rodríguez després d’una passada al segon pal de Ari. Però el Barça no s’ha conformat en anar per davant al marcador i al minut 7 Wilde s’ha quedat sol davant el porter i la picat per sobre, marcant el 2-0.  Just abans d’acabar la primera part el Chrudim ha estat a punt de retallar distància al marcador. La primera ocasió mitjançant un xut al pal i la segona amb una errada incomprensible sol sense oposició d’un jugador del conjunt txec.

A la represa ambdós conjunts han seguit batallant sobre la pista amb ocasions pels dos equips. A falta de deu minuts pel final el Chrudim ha donat una abaixada en l’aspecte físic que ha aprofitat el Barça. En el 32 Torras ha marcat el 3-0 després d’una jugada d’estratègia a la sortida d’un corner. Poc després ha tornat a aparèixer l’home del partit, Cristian ha enviat una passada llarga a Javi Rodríguez que ha rematat de cap per batre al porter txec.  En el mateix minut, Javi Rodríguez ha robat la pilota i la passat a Ari perquè el jugador brasiler marqués el 5-0. El darrer gol blaugrana ha arribat des del punt de penal, que ha transformat Javi Rodríguez.

El FC Barcelona s’imposa al Chrudim i comença de manera immillorable la ronda elit de la UEFA Futsal Cup. Els blaugranes han mostrat la seva superioritat, sobretot en l’aspecte físic en els darrers minuts de partit.

Fitxa del partit

FC Barcelona Alusport: Cristian, Torras, Ari, Javi RodrĂ­guez i Sergio Lozano, Gabriel, Lin, Marc TolrĂ , Roger i Wilde.

Era Pack Chrudim:  Zdansky, Max, Michel Mares, Slovacek i Roman Mares; Resetar, Vladyka, Douglas i Cacau.

Gols:  Javi Rodríguez 1-0 (3’), Wilde 2-0 (7’), Torras 3-0 (32’), Javi Rodríguez 4-0 (35’), Ari 5-0 (35’), Javi Rodríguez 6-0 (36’).

Targetes:  Partit sense moltes incidències on només el jugador del Chrudim, Resetar, ha vist la targeta groga.

Comparteix i comenta

En portada