El Barça Alusport té peu i mig a la Final Four (4-0)

Jaime Mora - 18/11/2011, 22:47

El FC Barcelona Alusport encamina la seva presència a la Final Four amb una victòria per 4-0 al CF Eindhoven.  Els catalans ja lideren el eu grup de la ronda elit i amb la victòria d’avui i la derrota de l’Araz deixa quasi sentenciada la seva presència a la Final Four. Els catalans segueix imparable a Europa amb un ple de victòries.

Javi Rodríguez marca i confirma el seu gran estat de forma // UEFA

Els catalans han començat el partit conscients que una victòria davant l’Eindhoven, l’equip més dèbil del grup, bastava per passar a la Final Four.  Això s’ha donat després de la derrota de l’Araz davant el Chrudim. No sé si ha estat pel dèbil rival o per l’excés de confiança els blaugranes han començat molt relaxat. Poc a poc  ha aparegut en jugades puntuals la gran qualitat dels catalans. El primer gol ha arribat després d’una gran jugada col·lectiva després d’una excel·lent passada de Torras al segon pal que ha marcat Gabriel.  Poc després s’ha vist un gran xut d’Ari que ha acabat al travesser.  Per part dels holandesos ha destacat Bali i Zouthdrane demostrant bons detalls individuals.  Sergio Lozano també ha volgut marcar però aquesta vegada el pal ha evitat que Lozano marqués el segon.  Aquest segon gol ha arribat de la mà de Saad que ha xutat des de fóra de l’àrea sense que pogués fer res el porter de l’Eindhoven. Amb l’avantatge de 2-0 al marcador s’ha arribat al descans al Palau.

A la represa els jugadors del Barça ha sortit un poc despistats i a faltat poc perquè l’equip holandès retalles distàncies al marcador amb dues bones ocasions. Però poc a poc els catalans han imposat el seu físic, i en el minut 25 Torras ha marcat d’un xut llunyà el 3-0 després d’una cantada del porter de l’Eindhoven Grimmelius. Els tres primers gols del Barça han arribat mitjançant jugador esquerrans, Gabriel, Saad i Torras. Amb el 3-0 al marcador l’Eindhoven ha disposat d’una ocasió clara de gol que ha aturat Paco Sedano. En la següent jugada al contracop  Lin ha acabat marcant el 4-0. Els minuts han anant passant el Barça ha començat  a dominar de manera espectacular degut a l’acumulació de minuts dels jugadors importants de l’Eindhoven com Bali i Zouthdrane,  el primer ha jugat el partit sencer i el segon tots menys  un.  Les bones rotacions del Barça ha fet veure un ràpid moviment de pilota a la segona part. Bon moments els oferts pels dos joves del planter, Marc Tolrà i Roger.

El Barça lidera ja el seu grup de la ronda elit de la UEFA Futsal cup i ja casi certifica amb els seus sis punts la seva passada a la Final Four. El Barça ja ha presentat la seva candidatura a la UEFA Futsal Cup.

S’ha de destacar la bona actitud de les dues aficions, sobretot l’afició del CF Eindhoven que s’ha desplaçat a Barcelona i tot i el resultat no han aturat en cap moment d’animar.

Fitxa del partit:

FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Torras, Gabriel, Javi Rodríguez i Sergio Lozano; Ari, Lin, Saad, Marc Tolrà i Roger.

CF Eindhoven: Grimmelius, Zouthdrane, Saadouni, Allouch i Bali; Lagouireh,

Gols: Gabriel 1-0 (11’), Saad 2-0 (18’), Torras 3-0 (25’), Lin 4-0 (29’).

Targetes: Partit sense moltes incidències on nomé ha vist una targeta groga el jugador de l’Eindhoven, Bali.

Comparteix i comenta

En portada