Sis equips catalans inicien la conquesta europea

Pau López - 18/11/2011, 14:03

Aquest cap de setmana tornen les competicions continentals d’hoquei patins, i sis clubs catalans començaran la seva marxa per situar-se al punt més alt del vell continent – als quals se’ls sumaran dos equips més que militen a l’Ok Lliga, el HC Liceo, actual campió de la Lliga Europea, i l’Alcoy.

Lliga Europea

En la màxima competició hi destaca el denominat grup de la mort. És així perquè l’enquadrament de la lligueta A ha estat capritxosa i ha ajuntat FC Barcelona, Noia Freixenet, Candelaria i Viareggio en el que s’espera que sigui el grup més igualat i on hi hagi una gran expectació davant la incertesa de la classififació.

Reus i Vic esperen trobar-se a la F8 // @PauLopez90

El Reus, d'altra banda, hauria de tenir via lliure per classificar-se en un grup B que ha resultat ser molt benevolent, i on només l'Oliveirense hauria de posar en certs problemes al subcampió. En la mateixa situació es troba el Vic. Els osonencs no haurien de patir massa per arribar a la final a 8 sense impediments. Si bé els blanc-i-vermells es trobaran amb un Benfica, campió de la darrera Copa de la CERS, que busca tornar a fer-se un lloc entre els grans equips europeus.

Copa CERS

De la primera ronda d'eliminatòries que es disputarà en la CERS hi destaca el dur matx, a priori, que jugarà el Moritz Vendrell davant l'italià Hockey Sarzana. Els transalpins són particularment perillosos a casa, on els homes de Cabestany intentaran deixar sentenciada un complicat encreuament. El Sather Blanes, mentrestant, se les veurà amb el St. Omer francès, un dels equips punters de la lliga veïna i que no es presenta com un rival fàcil.

Comparteix i comenta

En portada