Torna la Premier

Xavier Mars - 18/11/2011, 12:20

Aquest cap de setmana torna la lliga més mediàtica del món i ho fa, entre d'altres partits, amb un Chelsea vs. Liverpool que proposa espectacle.

El gran atractiu de la jornada és el Chelsea vs. Liverpool

Després de l'última, per sort, jornada de seleccions d'aquesta temporada, a Anglaterra ja es preparen per a reprendre la millor lliga del món, i tornar a gaudir amb el Manchester United de Ferguson, l’indiscutible City o el ressorgir o no de Torres al Chelsea.

El jugador madrileny tindrà una bona oportunitat aquest diumenge per demostrar la seva vàlua, i més, després de la informació que publica avui AS on es parla d'una possible oferta de quaranta-nou milions d'euros del Chelsea per Higuain. Torres es retrobarà amb el seu ex equip, el Liverpool, que visita Londres aquest diumenge. Pel que fa als Reds sí que semblen haver oblidat per complet al golejador espanyol, sobretot gràcies a les bones actuacions de Luis Suarez. L’Uruguayà és la referència ofensiva d'aquest Liverpool que aquest any vol tornar a la màxima competició Europea, i els últims dos empats a casa davant el Norwich i Swansea obliguen al conjunt de Dalglish a reprendre el rumb. El capità del Liverpool, Steven Gerrard, és dubte pel partit a causa d’unes molèsties al turmell, tot i que el jugador confia més que mai amb el seu equip, així ho ha fet públic en aquestes declaracions: «Crec que tenim un equip fort, de fet crec que aquesta és la plantilla més forta que hem tingut en els últims anys. Ara és el moment de demostrar-ho, tenim les peçes per fer-ho, ara necessitem treballar dur, centrar-nos en cada partit i intentar construir el nostre joc, com hem demostrat que ho podem fer en els últims vint partits o més».

Ben Arfa torna al seu particular infern

Un altre dels partits que presenten un major atractiu és el que enfrontarà Manchester City amb el Newcastle. No tot l'atractiu del match recau en el joc vistós que ofereixen els sky's blues, i les seves figures, sinó en el Newcastle United. Els magpie són l'equip revelació de la Premier, i gràcies al seu bon joc es troben en posicions de Champions. El Newcastle viurà una bona prova de nivell per demostrar si la seva posició a la lliga és correcta, i per això comptarà amb el francès Ben Arfa. El jugador que fa un més que va sortir de la seva lesió, torna al terreny de joc on Nigel de Jong li va propiciar la dura entrada que el va deixar més d'un any  fora de competició.

Pel que fa a la resta de partits, l'Arsenal i el United tenen desplaçaments en principi fàcils, davant Norwich City i Swansea respectivament. El Tottenham, Aston Villa tancarà la jornada el dilluns al vespre, en un partit on Van der Vaart és dubte per lesió, pel Virus FIFA. Tampoc es coneix si el defensa, Vedran Corluka, estarà recuperat, i els que si es queden fora són, Micheal Dawson i Tom Huddleston.

Comparteix i comenta

En portada