El Nàstic, sense pólvora contra el Guadalajara (0-0)

Toni de Pablo - 19/11/2011, 13:06

El porter de l'equip manxec, Saizar, firma un partidàs davant d'un Gimnàstic que, tot i no poder sumar la seva tercera victòria consecutiva, encara no coneix la derrota des que D'Alessandro és l'entrenador.

L'equip de D'Alessandro no ha pogut aconseguir la tercera victòria consecutiva. // Agències

L'equip de D'Alessandro no ha pogut aconseguir la tercera victòria consecutiva. // Agències

Partit emocionant al Nou Estadi, tot i el resultat. El Nàstic ha firmat un molt bon partit contra el Guadalajara, un equip que va començar d'allò més bé, situat a la part alta de la taula classificatòria, però que ha anat perdent pistonada en les darreres jornades, cas que s'assembla al del Sabadell.

El partit ha començat amb un ritme una mica lent i espès en atac, ja que cap dels dos equips no volien encaixar un gol aviat. Ha estat el Nàstic qui ha pres la iniciativa i així ha estat durant tot el partit. L'equip de D'Alessandro ha estat amo i senyor de la pilota al llarg de bona part del partit, i això s'ha traduït en les múltiples ocasions de gol de què ha disposat, tant a la primera com a la segona part.

El porter visitant, Saizar, ha jugat un dels millors partits des que l'equip manxec milita a la Segona Divisió A, amb un recital d'aturades que han desesperat jugadors del Nàstic com Morán o Powel, que s'han vist incapaços de perforar la porteria rival. D'aquesta manera, el Nàstic no suma tres punts que l'haurien llençat amunt, però continua sense perdre des que D'Alessandro es va fer càrrec de l'equip, ja fa cosa de tres setmanes. Amb el punt sumat contra el Guadalajara, els grana sumen 11 punts a la Lliga i ocupen la posició 19a, a l'espera del que facin els seus rivals directes aquesta jornada. Passi el que passi, però, continuarà en zona de descens.

0 - Nàstic: Rubén, Sergio Juste, Arzu, Xisco Campos, Mingo; Rodri, Seoane; Peragón (Viguera, m.77), Morán, Longás (Tuni, m. 60) y Powel (Luna, m. 66).
0 - Guadalajara: Saízar; Antonio Moreno, Gaffoor, Soria (David Fernández, m. 62), Barral; Jony, Rodri (Iván Moreno, m. 76); Cristian, Ernesto (Gerard Badía, m. 65), Jonan y Aníbal.
Àrbitre: Vicandi Garrido (comitè basc). Ha amonestat Mingo pels locals; i a Jonan i Gaffoor pels visitants.
Incidències: partit de la 14a  jornada de la Liga Adelante, disputat al Nou Estadi de Tarragona davant de 5.382 espectadores.

Comparteix i comenta

En portada