Bon futbol sense premi final (0-0)

Alex Torremorell - 20/11/2011, 18:19

Empat a zero al Reyno de Navarra en un interessant partit entre Osasuna i Rayo. Els navarresos no han desplegat el joc que normalment ofereixen davant la seva afició, mentre que els vallecans han fet un bon futbol i han demostrat perquè estan a prop de les places europees.

Repartiment de punts en un bon partit // Agències

Poques ocasions i bon joc del Rayo han estat les dues claus de la primera part. L'equip de Mendilibar no s'ha trobat còmode en cap moment sobre el terreny de joc del Reyno de Navarra i no han desplegat el futbol que habitualment practiquen com a locals. Per la seva part el Rayo ha tingut el control del partit i ha aconseguit controlar el partit.

Tot i això, els dos equips han tingut alguna que altra ocasió. Nino ho ha provat per Osasuna amb un xut llunyà, que ha atrapat Cobeño, mentre que Piti ha tingut l'ocasió més clara d'aquesta primera part després d'una bona centrada de Movilla. El remat de cap del jugador del Rayo ha sortit fregant el pal dret de la porteria d'Andrés.

La segona part ha perdut una mica respecte a la qualitat futbolística de la primera. L'elaboració ha estat menor i han predominat les passades llargues i el joc directe. Tot i això no hi ha hagut excessives clares ocasions. S'ha dir també que tots dos equips han lluitat fins al final pels tres punts tot i que no hi ha hagut premi final. Lass ha tingut la millor ocasió del partit quan ha enviat la pilota al travesser. Gran contraatac del Rayo que no ha trobat la fortuna del gol.

Al final, repartiment de punts. Osasuna no s'ha trobat còmode durant gran part del partit mentre que el Rayo ha tingut un major control del joc. Tant Osasuna com el conjunt de Sandoval ocupen places en la zona tranquil·la de la classificació, més a prop dels llocs europeus que de la zona de descens.

Fitxa tècnica:

Osasuna:  Andrés Fernández; Damià, Rubén, Miguel Flaño, Raitala; Puñal, Nekounam (Timor, 80'), Raúl García (Lamah, 67'); Cejudo, Nino (Kike Sola, 85'), Ibrahima

Rayo: Cobeño; Tito, Arribas, Jordi, Casado; Movilla (Rafa García 85'), Javi Fuego; Lass, Piti (Botelho, 68'), Michu; Delibasic (Tamudo, 61')

Targetes: El col·legiat gallec Iglesias Villanueva ha amonestat als locals Flaño, Raúl García, Rubén; i als visitants Casado, Arribas, Jordi, Javi Fuego i Michu

Comparteix i comenta

En portada