Derrota clara del Sant Josep a Osca (74-61)

Sam Gutiérrez - 20/11/2011, 22:19

Els gironins no van tenir opcions en cap moment i al descans ja perdien per 18 punts (42-24)

 Després d'una bona victòria contra el Palència a casa, els homes de Zan Tabak van tornar a mostrar la seva pitjor cara i amb un primer quart molt fluix van anar tot el partit a remolc.

Leonavicius penetra davant la mirada del debutant Vallmajó

 L'enfrontament va començar desigual, amb els locals molt intensos i per contra una apatia generalitzada dels gironins. A sobre, un dels jugadors més en forma per part catalana, el pivot Rolands Freimanis, s'havia de retirar lesionat al turmell. Si la banqueta del Sant Josep ja és curta, la baixa de Freimanis va accentuar la mancança de rotació interior.

 La nota positiva del matx va ser l'explosió de Thomas Coleman, que sens dubte va quallar el millor matx com a vermell-i-blanc i es va erigir com a millor home dels visitants. 20 punts i 7 rebots per l'estatunidenc, que va substituir a la perfecció el lesionat Freimanis. A més, el partit de divendres va certificar el debut del figuerenc Jordi Vallmajó, que agafarà el rol del veterà Carles Canals, retirat aquesta setmana i que passarà a fer tasques de despatx a l'entitat gironina.

 En tot cas, a la segona meitat el joc del Sant Josep va millorar, però no va arribar al nivell del Osca, que va tenir en Gintaras Leonavicius el seu millor jugador, amb 23 punts i 3/3 en llançaments de 3 punts. Ara, l'Osca atrapa el Girona a la classificació, i els dos conjunts es situen amb un balanç de 4-6, acostant-se perillosament a la zona de descens.

 Fitxa Tècnica

CB Sant Josep Girona - Girona FC: Ordín (6), Rolands Freimanis (0), Marc Fernández (10), Sergi Pino (13), Thomas Coleman (20) -cinc inicial- Darryl Middleton (2), Xavi Guirao (0), Jordi Vallmajo (3) i Arnas Labuckas (7).

LOBE Huesca: Diego Sánchez (10), Miguel A. Montañana (7), Gintaras Leonavicius (23), Oscar Herrero (9), Maurice McNeil (7) -cinc inicial- Miguel Servera (5), Javier Nasarre (0), Jan Orfila (11) i S. Konan (0).

Parcials: 20-10, 22-14, 21-26, -11-11

Comparteix i comenta

En portada