El Barça Alusport es classifica per la Final Four (2-2)

Jaime Mora - 20/11/2011, 18:40

El FC Barcelona Alusport estarà a la Final Four de la UEFA Futsal Cup després d’empatar contra l’Araz Naxcivan d’Azerbaidjan. Els catalans només necessitaven empatar i ho han aconseguit. Partit gris dels homes de Marc Carmona que han patit fins al darrer minut.

Ari, sempre lluitador el brasiler // arxiu

El partit ha començat amb un ritme un poc baix.  Ambdós equips han cercat el gol en els primer minuts però sense massa insistència.  Des del primer instant s’ha vist que l’Araz té més nivell que l’Eindhoven, i és un rival que es correspon més a la competició.  Poc a poc els catalans han anant tancant a l’equip d’Azerbaidjan. En una sortida de pilota de l’Araz, els catalans l’han robat i Wilde ha marcat el 0-1 pel Barça.  Després del primer gol, el ritme ha continuat sense ser massa alt.  Sergio Lozano ha avisat al equip d’Azerbaidjan  enviant un xut potent al pal. Poc després  Lozano ha ajustat la seva punteria i ha abatut al porter de l’Araz amb un xut de fora de l’àrea. El porter del conjunt d’Azerbaidjan, Tveryankin, podria haver fet més per evitar el gol de Lozano. A falta d’un minut l’Araz ha estat a punt de retallar distàncies però el xut ha anat al pal. L’avís de l’equip d’Aarbidjan també s’ha confirmat i en el darrer minut de la primera part ha marcat Farajzade. Amb el marcador 1-2 s’ha arribat al descans.

A la segona part el ritme ha continuat sent baix. Els catalans atacant amb el control de la pilota i l’Araz tancat a darrere i sortint ràpid al contracop. Les ocasions han estat presents a les dues porteries, però als primers deu minuts de la segona part cap dels dos equips ha estat capaç de batre al porter contrari. A falta de cinc minuts pel final, es veia venir que després de fallar diverses ocasions ha arribat el gol de l’Araz. L’encarregat de marcar el gol de l’empat ha estat Amadeu. Després del gol els catalans han despertat i han apujat el ritme i la intensitat. A falta de dos minuts i mig pel final, els d’Azerbaidjan han sortit amb porter-jugador cercant el gol de la victòria. La tensió ha estat present fins al final del partit.

Al final el Barça Alusport es classifica per la Final Four de la UEFA Futsal Cup en un partit gris dels catalans. L’Araz d’Azerbaidjan ha estat a punt de donar la sorpresa al Palau.

Fitxa del Partit

Araz Naxcivan: Tveryankin, Farzarliyev, Felipe, Tota i Borisov; Fuste, Thiago,  Dantas, Amadeu i Farajzade.

FC Barcelona Alusport: Cristian, Gabriel, Torras, Javi Rodríguez i Sergio Lozano; Ari, Lin, Saad, Wilde.

Gols:  Wilde 0-1 (10’), Sergio Lozano 0-2 (15’), Farajzade 1-2 (20’),Amadeu 2-2 (35’).

Targetes: Només han rebut targeta groga els jugadors de l’Araz, Amadeu, Dantas i Farajzade.

Comparteix i comenta

En portada