El Barça Regal pateix per guanyar al Valladolid (77-67)

Enric Rodon - 20/11/2011, 22:33

El Barça Regal ha vist avui com li calien més esforços dels previstos per derrotar a un combatiu Blancos de Rueda Valladolid. De fet, el partit ha arribat igualat fins als últims tres minuts de partit (66-66). Però la consistència de la defensa blaugrana i, sobretot, l'encert dels de Xavi Pascual, han permès sumar la setena victòria en els vuits partits disputats.

Joan Carles Navarro iguala a Perasovic com a segon triplista de l'ACB // Foto: A. Caparrós

Joan Carles Navarro iguala a Perasovic com a segon triplista de l'ACB // Foto: A. Caparrós

El partit s'ha presentat complicat des dels primers minuts pels jugadors blaugranes, ja que els val·lisoletans sabien que per conseguir un resultat positiu al Palau havien d'estar molt ficats en el partit. Tot i que jugar contra el cuer a casa sempre pot suposar el relaxament d'una plantilla, i més, després d'un partit d'Eurolliga, els de Xavi Pascual han sabut aguantar el tanteig i mantenir lleugeres avantatges fins arribar a la mitja part, amb un marcador de 41 - 34 i el paper destacat d'Erazem Lorbek (17 punts, 3/4 en triples) i Chuck Eidson (12 punts).

A la represa, els blaugranes han continuat amb el seu joc, i Joan Carles Navarro ha aparegut amb el seu segon triple (amb el qual igualava els 882 de Perasovic a la segona posició de la història de l'ACB) i Boniface N'Dong s'ha fet amb el joc a la pintura i que posaven al Barça a 15 punts de diferència dels seus rivals (52 - 37). Però el Blancos de Rueda Valladolid no s'ha rendit i de la mà de Dumas i Umeh, han aconseguit retallar distàncies fins al 56 - 50.

En l'últim quart, el Barça Regal ha dilapidat l'avantatge i ha vist com li empataven el partit en el minut 37 el partit, després d'una cistella de Diego García i gràcies al gran encert de Seawright (sis punts) i als cinc d'Umeh. Però el Barça és un ós dur de mossegar i, tot i les adversitats, he sigut capaç d'endosar-li un parcial d'11 a 1 en aquests últims 3 minuts que situaven el definitiu 77 a 67 i que han donat la victòria als de Xavi Pascual.

77 - FC Barcelona Regal (23+20+15+19): Huertas (-), Navarro (10), Perovic (4), Lorbek (17), Pete Mickeal (14) -equip inicial-, Sada (4), Vázquez (6), Wallace (-), Ndong (10), Rabaseda (-) y Eidson (12).

67 - Blancos de Rueda Valladolid (21+16+13+17): Diego García (4), Hervé Touré (6), Dumas (10), Robinson (12), Seawright (10) -equip inicial-, Umeh (8), Uriz (4), Isaac López (5) y Martín (8).

Àrbitres: Miguel Ángel Pérez Pérez, Vicente Bultó i Pedro Munar. Eliminat por cinc personals: Seawright.

 

Comparteix i comenta

En portada