El Granada-Mallorca, suspès per agressió (2-1)

Albert Bermúdez - 20/11/2011, 23:40

Al minut 61, pocs minuts després del gol de Martins que culminava una gran remuntada del Granada sobre el Mallorca, un objecte llançat des del públic ha impactat a la cara d'un dels assistents del col·legiat. La reacció de Clos Gómez ha estat ràpida: abandonar l'estadi i aturar-lo.

Captura de pantalla. El línier, sagnant.

És obvi que més d'un partit acaba pujat de to. És lògic que més d'un partit tingui disputes i la tensió arribi a certs punts. Però és impermissible que es passi de la ratlla, que el públic intervingui en la tensió que generen les decisions arbitrals i que, a més d'una pluja d'objectes, un d'ells impacti a la cara de l'assistent de Clos Gómez. Doncs això ha passat al minut 60 de partit, un minut abans que l'àrbitre decidís abandonar el terreny de joc i donar el partit per suspès.

I el partit estava sent d'allò més entretingut, tot i que probablement amb uns índexs d'audiència més baixos d'allò normal degut als resultats electorals i la seva posterior anàlisi. El Mallorca s'ha obert camí al minut 24 de partit després d'un seguit d'avisos que veien a venir el gol visitant. Tanmateix el Granada ha reaccionat a temps, sobretot en una segona part molt emocionant i alhora tensa, en què el Granada n'ha tingut prou amb 5 minuts per remuntar. Primer Siqueira i després Martins, amb un golàs que cal veure repetit, han capgirat el marcador. Tot això, abans del lamentable i tristíssim incident que donarà problemes a l'estadi del Granada.

Granada CF: Roberto, Nyom, Siqueira, Iñigo Lopez, Dani Benítez, Jara, Mikel Rico, Diakhaté, Martins, Geijo i Moisés Hurtado.

RCD Mallorca: Aouate; Cendrós, Chico, Joao, Bigas; Pina, Martí, Castro, Nsue; Alfaro i Víctor.

Gols: 0-1 (24') Víctor; 1-1 (54') Siqueira; 2-1 (59') Martins

Targetes: Amonestats els locals Martins, Jara i Dani Benítez. Amonestat Nsué pel Mallorca.

Comparteix i comenta

En portada