El Madrid surt viu de Mestalla amb polèmica (2-3)

Eduard Gangoso - 20/11/2011, 01:09

El Madrid guanya per 2-3 i per tercera vegada consecutiva a Mestalla en un partit intens, emocionant i amb polèmica final. Benzema, Sergio Ramos i Cristiano Ronaldo han estat els golejadors pel Madrid i Soldado, el millor de l’equip local, n’ha marcat dos.

 

El defensa Miguel lluitant amb Cristiano Ronaldo en una jugada del partit // Agències

Primer part pel Madrid

Mestalla acollia el partit de la jornada entre el València i el R.Madrid. Els últims precedents mostraven que l’equip madrileny se li dóna molt bé l’estadi ‘che’. L’equip valencià ha volgut des del primer moment demostrar que no seria fàcil derrotar-los. Així doncs, només començar, als 20 segons de partit i després d’una gran combinació entre Albelda i Soldado, l’argentí Tino Costa ha engaltat un xut que ha passat fregant el travesser de la porteria de Casillas. Però això només ha estat una impressió, perquè a mesura que anaven passant els minuts els de Mourinho han començat a dominar la possessió de la pilota i han començat a tenir les primeres ocasions de partit. Al minut 20, una falta de concentració en la defensa valencianista ha passat factura, ja que Marcelo ha centrat ràpidament i Benzema sol davant Diego Alves no ha fallat i ha posat el 0-1 al marcador. A partir d’aquest moment, el Madrid no ha donat opció a un València que estava tocat després del primer gol. Abans del descans, Kedhira ha pogut tornar a avançar els visitants si el seu gol no hagués estat en fora de joc. Així s’ha arribat al descans.

 

Festival de gols

A la segona meitat s’ha viscut un partit totalment diferent. El València ha sortit motivadíssim en busca del gol de l’empat i això s’ha vist palès en el terreny de joc. Rami l’ha tingut davant Casillas que ha atrapat un increïble remat de cap del defensa francès. L’equip local ha seguit amb la mateixa actitud i el Madrid que havia sortit ben adormit al terreny de joc no sabia com aturar les envestides de l’equip local. Mathie, Soldado i Tino Costa han estat un perill constant a la segona part. Però quan més mereixia el València empatar el partit, en la primera arribada de l’equip de Mourinho després del descans, al minut 73 un corner centrat per Ozil l’ha rematat l’internacional Sergio Ramos per posar el 0-2 al marcador. Massa càstig per un València que mereixia com a mínim l’empat. El València lluny de rendir-se ha seguit lluitant per intentar aconseguir un gol que els tornés a posar dins del partit. Soldado al minut 80 ho ha aconseguit, però més endavant una errada en la sortida de Diego Alves, l’ha aprofitat Cristiano Ronaldo per marcar l’1-3. Amb aquest gol semblava que tot estava decidit, però un altre vegada Soldado ha posat emoció al partit marcant el 2-3 després d’una gran centrada de Pablo Hernández. Més emoció, tensió i espectacle no podia haver en el terreny de joc. I més quan a falta de 2 minuts pel temps reglamentari Soldado havia empatat a 3 el partit, però el seu gol ha estat invalidat per posició antireglamentària.

Jugada polèmica on Higuaín salva el gol de l'empat del València per unes suposades mans // Agències

 

Emoció i polèmica final

Al descompte, el València s’ha bolcat totalment a l’atac i ha tingut moltes opcions d’empatar el partit. Primer Tino Costa amb un impecable remat de cap que ha acabat al travesser. I després la més clara,  Tino Costa ha tornat a rematar però Casillas ha posat una ma miraculosa per desviar el remat al travesser i a continuació Higuaín ha salvat sota pals un xut de Soldado. L’equip ‘che’ ha reclamat penal per unes suposades mans del davanter argentí.

Al final 3 punts pel Madrid, que se’n torna cap a casa tal i com havia arribat. Líder i a 3 punts del Barça.

 

Fitxa tècnica

València: Alves, Miguel, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba (Aduriz, m,85), Albelda, Tino Costa, Feghouli (Pablo, m.74), Parejo (Jonas, m.61), Mathieu y Soldado.

Real Madrid: Casillas, Arbeloa (Albiol, m.51), Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Lass (Granero, m.86), Xabi Alonso, Khedira, Ozil, Cristiano Ronaldo y Benzema (Higuaín, m.73).

Gols: 0-1, m.20: Benzema. 0-2, m.73. 1-2, m.75: Soldado. 1-3, m.79: Cristiano Ronaldo. 2-3, m.83: Soldado.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes. Ha amonestat a Tino Costa i a Albelda per València i a Arbeloa, Xabi Alonso, Ozil, Granero, Marcelo i Cristiano Ronaldo pel R.Madrid.

Comparteix i comenta

En portada