Golejada i permanència (3-0)

Edgar Alsina - 20/11/2011, 15:37

El Llagostera aconsegueix una ampla victòria davant el Gandia i surt, per fi, del descens. L'equip d'Oriol Alsina suma la quarta jornada consecutiva sense conèixer la derrota i la tercera sense rebre cap gol.

Pedrito, estelar davant el Gandia. Fotografia Àngel Garreta

 

 

Domini aclaparador del Llagostera al Municipal durant els 90 minuts. El conjunt gironí ja ha començat el duel per la permanència amb força quan Uri Santos ha rematat una pilota a boca de canó després de jugada individual de Pedrito (8'). Més tard, cap als 20 minuts, eren Tito i Enric Pi qui provaven sort amb clares ocasions, però es trobarien amb un magnífic Burguera.

Els blaugranes dominaven i arribaven amb perill i el gol no es podia fer esperar gaire. I al minut 30, una falta servida per Tarradellas arribava a peus d'Aimar, que ha afosellat la porteria visitant. Poc després, al 39, Uri Santos arribava pel centre davant Burguera, que rebutjava novament la pilota a córner. Després, els locals demanarien l'expulsió de Garrido per una dura entrada a Pedrito, que l'àrbitre Berjano Aritzegui sancionaria només amb targeta groga.

Només començar la segona part, un lluitador Uri Santos robava una pilota a Garrido i amb una bona passada, servia en safata Pedrito el 2-0 (47'), gol per a fer esclatar de  joia i al·legria el públic local. 

Després del 2-0 els locals han volgut dormir el partit i controlar-ne possibles contres i ho han fet a la perfecció. Control, que ha portat Jordi Masó a enviar la pilota al pal després d'un fort xut de fora l'àrea al minut 82. I ja a les acaballes del partit, Mas ha definit un rodó contra-atac per fer pujar al marcador el definitiu 3-0.

El Llagostera visitarà la setmana vinent el Narcís Sala, per emfrontar-se a un Sant Andreu que ha vençut el Manacor per 1-3 aquest matí. Tito i Uri Santos causaran baixa per sanció.

Fitxa tècnica

LLAGOSTERA: Wilfred, Aimar, Vallho, Óscar Álvarez, Quim Boadas, Tito, Pedrito (Samuel Bayón, 78'), Espolita (Masó, 71'), Enric Pi, Uri (Mas, 84') i Tarradellas.

GANDIA: Burguera, Romera, Verdú, Berna, Garrido, San Julián (Carrillo, 19'), Rafa Belda, Nacho Verdés, Gerva (Ismael, 56'), Aicart i Loren (Kiko Lacasa, 64').

ÀRBITRE: Berjano Ariztegui (Navarra).

TARGETES: Tito, Pedrito, Espolita i Uri (Llagostera) i a Romera, Berna, Garrido, Gerva, Aicar i a l'entrenador Óscar Fernández (Gandia).

GOLS: 1-0 (Aimar, 30'); 2-0 (Pedrito, 47'); 3-0 (Mas, 94').

Comparteix i comenta

En portada