L'Espanyol domina però s'encalla a Anoeta (0-0)

Marcel Sanromà - 20/11/2011, 14:17

Com davant el Vila-real, l'Espanyol ha dominat el partit amb claredat però no ha estat capaç de definir. Bon partit de Romaric i Weiss, que ha estat titular, però l'absència de Javi Márquez ha tornat a fer mal. La Reial també ha tingut ocasions per endur-se el partit, però ha demostrat ser un equip sense rumb i tampoc ha concretat.

Un punt amb gust a poc // Agències

L'Espanyol ha sumat aquest diumenge, en horari de bermut, el seu segon empat a zero consecutiu després d'embarrancar a Anoeta contra una Reial Societat poruga i poc combativa. La falta d'encert dels blanc-i-blaus, agreujada per l'absència de Javi Márquez al mig del camp ha impedit que Pochettino torni a Barcelona amb els tres punts.

Tot i això, la Reial Societat també ha gaudit d'algunes ocasions per marcar. Amb prou feines havien passat deu minuts quan Ernestó Galán ha fet una entrada gairebé fregant la línia de l'àrea gran que l'àrbitre, Del Cerro Grande, no ha vist, i que li hauria pogut costar la vermella. Uns minuts després, Hèctor Moreno ha estat provindencial a l'hora de tallar una perillosíssima centrada de Mariga després d'una bona jugada individual del kenià. Joseba Llorente ja estava a punt per empènyer la pilota i marcar.

L'Espanyol s'ha anat a poc a poc fent amo i senyor del partit, però encara ha tingut més contratemps. Al minut 16 Thievy ha hagut de substituir Sergio García, lesionat. Poc després, Agirretxe fallava una clara rematada de cap a centrada d'Illarramendi, i Joseba Llorente encara en tindria una altra abans del descans. L'Espanyol contraatacava amb l'encert de Romaric i Weiss, que han fet un molt bon partit, però sense Sergio García i amb Álvaro i Thievy amb el punt de mira tort, no ha aconseguit generar perill de debò.

L'ocasió més clara pels blanc-i-blaus no ha arribat fins gairebé al final, amb la Reial Societat ja tancada i tractant de sortir a base de pilotades llargues. Christian Gómez ha aconseguit treure's un gran xut des de la frontal, però la pilota, que superava el porter Bravo, ha impactat amb la base del pal dret de la porteria de la Reial Societat. I així ha acabat morint el partit, amb la sensació que l'Espanyol té bones armes per construir, fins i tot per superar la fatídica línia de tres quarts, però que mentre Álvaro continua madurant, li manca un rematador de garanties. Ai, Osvaldo, Osvaldo... com el troben a faltar, a can perico.

Fitxa tècnica:

Reial Societat: Bravo, Carlos Martínez, Ansotegi, Mikel González, Cadamuro (Estrada, '66), Illarramendi (Aranburu, '72), Mariga (Rubén Pardo, '76), Xabi Prieto, Agirretxe, Illarramendi i Joseba Llorente.

Espanyol: Christian Álvarez, Galán, Raúl Rodríguez, Moreno, Dídac, Baena, Romaric, Sergio García (Thievy, '16), Verdú, Weiss (Rui Fonte, '83) i Álvaro (Cristian Gómez, '74).

Gols: no n'hi ha hagut

Arbitratge: Del Cerro Grande, col·legi madriley, ha amonestat Llorente ('41), Cadamuro ('46), Ansotegi ('56) i Illarramendi ('63) pels locals i Dídac ('29) pels visitants.

Comparteix i comenta

En portada