El CD Terrassa, amb els millors (2-2)

Albert Bermúdez - 21/11/2011, 20:35

L’equip de Les Pedritxes, empata a Santander i obté la sisena posició, en la darrera jornada de la primera fase de la Lliga. Ara la competició s’atura, fins la primavera, amb un Atlètic líder en solitari.

Foto: Mar Molina

L’únic al·licient de l’ultima jornada de la primera fase de la Lliga era conèixer el sisè classificat, que acompanyaria a l’Atlètic, Club de Campo, Polo, Egara i Complutense, en la lluita pel títol. Finalment, tot i la derrota del dissabte del CD Terrassa (3-1), al camp de l’Atlètic San Sebastià, en la darrera jornada els jugadors de Marc Barrachina han empatat (2-2), al camp del Tenis i han obtingut la permanència matemàtica una temporada més a la màxima categoria de l’hoquei espanyol. Els vermells s’han avançat al començament de la segona meitat, però els càntabres, han donat la volta al marcador, però un gol del jove Pep Rimbau sobre la botzina, ha portat la bogeria al quadre terrassenc.

De la resta de la jornada, poques sorpreses. L’Atlètic Terrassa ha superat (1-3) la sempre complicada visita al camp de l’Atlètic San Sebastià, amb dos gols de Pere Castelló i un de l’internacional Roc Oliva. El Polo també ha guanyat a domicili (1-4) al Complutense. Els barcelonins, han dominat tot el partit, i dos gols de Roger Padrós, un de Manel Terraza i un altre de Gabi Dabanch, han donat els dos punts als de la Diagonal.

En un partit intranscendent, el Club Egara, ha superat amb molts problemes (3-2) a un Pozuelo, que és jugava les ultimes opcions d’entrar entre els sis primers classificats. Edu Arbós, Javi Garcia i Pepe Romeu han estat els golejadors del quadre ratllat..

El Club de Campo, tampoc ha tingut problemes per superar a domicili (3-6) al Ciutat de Les Palmes. Per últim el FC Barcelona, ha perdut (1-0) enfront d’un rival directe, el Benalmádena, i es jugarà en les darreres cinc jornades de la segona fase, la seva permanència a la Divisió d’Honor Masculina.

La competició és reprendrà a la primavera amb la lluita pel títol dels sis primers classificats, i la lluita pel descens dels sis últims, amb cinc jornades apassionants. La competició arrancarà amb aquesta puntuació.

Classificació (pel títol)                                             Classificació (pel descens)

1- Atlètic de Terrassa             9 p.                             1- Benalmádena         7 p.

2- Club de Campo                  7 p.                             2- RS Tenis                 6 p.

3- RC Polo                             7 p.                             3- At. San Sebastià     5 p.

4- Club Egara                         4 p.                             4- Pozuelo                  5 p.

5- Complutense                      2 p.                             5- Ciutat Les Palmes  4 p.

6- CD Terrassa                       1 p.                             6- FC Barcelona         3 p.

Divisió d’Honor Femenina: El Polo s’imposa a la Reial Societat

En el partit més destacat de la jornada, el RC Polo ha sumat una victòria molt important al imposar-se (2-1) a la Reial Societat. Les de Jordi Alastrue, han donat la volta al marcador, amb gols de Haussener i Núria Camon. Per la seva part, el CD Terrassa ha tornat a sumar un punt d’or (1-1) de la seva visita al camp de l’inexpugnable Club de Campo. Xantal Giné, per segona setmana consecutiva, ha marcat el gol del conjunt vermell. En un mal partit l’Egara s’ha imposat (4-5), al Ciutat de Les Palmes, i puja fina a la segona posició de la classificació.

La mala noticia de la jornada han estat les derrotes del Junior (0-1) enfront l’Alcalà, de l’Atlètic de Terrassa (3-1) al camp del SPV’51, i d’un preocupant Castelldefels (2-3) davant del Tenis, rival directe en la lluita per sortir del pou de la classificació.

Classificació

1- Club de Campo                  13 p.

2- Club Egara                         10 p.

3- Reial Societat                       9 p.

4- RC Polo                               9 p.

5- Alcalà                                   9 p.

6- Junior FC                             8 p.

7- CD Terrassa                         8 p.

8- Atlètic de Terrassa               7 p.

9- SPV’51                                7 p.

10- RS Tenis                            3 p.

11- Ciutat de Les Palmes         1 p.

12- Castelldefels                     0 p.

Comparteix i comenta

En portada