El PSG naufraga i veu com el Montpeller li dóna caça

Sergi Pagès - 21/11/2011, 17:37

El líder ha protagonitzat la sorpresa de la jornada en caure a casa contra el modest Nancy. La derrota dels parisencs ha afavorit el Montpeller, que després de guanyar a Marsella, és colíder empatat a punts amb el PSG. El Lille va empatar a Toulouse mentre que el Rennes va vèncer el Lió a Gerland.

Jornada rodona pel Montpeller, que després de la sorprenent derrota del Paris Saint-Germain a casa, es col·loca com a colíder juntament amb els parisencs. Els de Kombouaré van patir una dolorosa desfeta a París contra el modest Nancy, que va teixir una teranyina defensiva gairebé infranquejable. El Montpeller, per la seva banda, va guanyar al sempre difícil camp del Marsella gràcies a un gol en pròpia porta del marsellès Diawara. El Lille va empatar per tercera jornada consecutiva i segueix lluny de PSG i Montepeller. El Lió segueix en caiguda lliure i va encadenar la segona derrota consecutiva, aquest cop contra el Rennes, que puja fins la quarta plaça.

 

El Nancy va protagonitzar la gesta de la jornada

El Nancy dóna la gran sorpresa a París

El modest Nancy va protagonitzar la sorpresa de la jornada en vèncer al camp del líder. El plantejament hiperdefensiu plantejat pel tècnic visitant (va jugar amb 5 defenses) va plantejar molts problemes al líder del campionat, que no va ser capaç en cap moment de desempallegar-se de la teranyina del Nancy. Al llarg de la primera part, els parisencs es van topar una i altra vegada amb la defensa visitant, que va rebutjar un i altre atac. Al descans s’hi va arribar amb empat i a la represa arribaria la gran sorpresa: el Nancy s’avançava amb un gol de Calvé. Des d’aquest instant, tot van ser presses per a un PSG que no va saber en cap moment com fer mal a un Nancy molt ben ordenat. Ara els parisencs comparteixen liderat amb el Montpeller.

 

Marsella i Montpeller van protagonitzar un xoc molt disputat

Un gol en pròpia condemna al Marsella

Una diana en la porteria equivocada del marsellès Diawara va ser suficient per a desnivellar un equilibrat xoc en favor del Montpeller. Tots dos equips arribaven en un bon moment de forma i això es va traduir en un partit molt disputat, especialment en una primera meitat amb poques ocasions. En la segona, tot seguia el mateix guió fins que, passats els vint minuts de la represa, un refús de cap del central Diawara es convertia en gol pel Montpeller. Deschamps va treure tota la seva artilleria (Lucho, Gignac, Valbuena) per tractar de remuntar el partit en els minuts finals, però aquest cop no va tenir la fortuna d’altres vegades. El Montpeller és colíder empatat a punts amb el PSG, mentre el Marsella continua fora d’Europa.

 

El Rennes va ser millor sobre la gespa de Gerland

El Rennes eclipsa el retorn de Lisandro

La inesperada victòria del Rennes al camp del Lió va deixar en segon pla la tornada als terrenys de joc de l'argentí Lisandro López, després de superar una lesió que l’ha mantingut apartat durant 2 mesos. Des de l'inici, els visitants van deixar clar als lionesos que venien a pels tres punts, amb una forta pressió que els va crear molts problemes. No obstant, el Lió s’avançaria per mitjà d’Ederson, que marcava després de desviar un xut de Källström. Poc duraria l’alegria per l’Olympique, que encaixava l’empat tres minuts després, amb un gol de Pitroipa. Al descans s’hi arribaria amb empat, però a la represa un gol del visitant Kembo faria justícia i suposaria la victòria d’un Rennes superior. El Lió és a 7 punts del líder.

 

Ahamada va aturar-li un penal a Sow

El Lille es deixa dos punts a Toulouse

Nova decepció i tercer empat consecutiu de l’actual campió de lliga, que veu com el Paris Saint-Germain s’allunya cada cop més i ja és a 5 punts. Després dels partits de seleccions, Rudi Garcia va decidir donar descans a la gran estrella de l’equip, Eden Hazard, i el Lille ho va acusar. La primera part va ser un exercici de migcampisme, amb cap element desequilibrant ni gairebé cap ocasió, a excepció de dos tirs llunyans del Lille i una bona ocasió de Tabanou pel Toulouse. En la segona, Garcia es va retractar i va donar entrada al belga, que va activar l’equip. El Lille va assetjar la porteria rival, però la brillant actuació del porter Ahamada (va aturar un penal a Sow) va evitar els gols.

 

Comparteix i comenta

En portada