És una festa!

Marc Vidal Ordeig - 21/11/2011, 13:40

Espectacular jornada a la Bundesliga en la qual el Dortmund guanya a l'Allianz Arena, el M'Gladbach passa per sobre el Werder Bremen i Huntelaar col·loca el Shalke en zona Champions. La nota (molt) negativa de la jornada és l'intent de suïcidi de l'àrbitre Babak Rafati.

 

Götze va donar la victòria al Dortmund a Munic // Agències

El partit més important de la jornada va acabar de la millor manera per evitar que la Bundesliga es convertís en una espera imparable fins que el Bayern de Munic guanyés el títol. En un gran partit a l'Allianz Arena, el Borussia Dortmund es va endur els 3 punts gràcies a un solitari gol de Götze, la jove perla borusser. Va ser un partit amb poques ocasions però amb molt de joc i Ribery va tenir l'empat a les seves botes en els minuts finals però el seu xut va sortir fregant el travesser. Amb aquesta derrota, els de Heynckes veuen com els dos Borussia es col·loquen a només 2 punts.

I és que el millor partit de la jornada no va ser a Munic si no prop de la frontera holandesa. A Mönchengladbach el Borussia amb un Marco Reus espectacular, va passar per sobre el Werder Bremen (fins divendres empatats a punts) i li va clavar una maneta que diu a tothom que no estan a dos punts del liderat perquè sí. Reus va aprofitar el partit per fer un hattric i dir a Löw que té un altre migcampista per portar a Polònia i Hongria a l'estiu. Beneït problema pel seleccionador alemany. Els de Bremen cauen fins la cinquena posició a 5 punts i un món anímic del liderat.

"Hola, sóc Marco Reus, de 21 anys, i vull ser a l'Eurocopa" // Agències

L'altre equip en zona Champions és el Shalke 04 de Huntelaar que va passar per sobre del Nuremberg per 4-0 al Veltins Arena. A part del doblet de Huntelaar, Raúl va demostrar que encara té gol i que en té per estona fent el segon de la nit. Amb la derrota el Nuremberg cau en la posició del play-off pel descens.

Stuttgart i Bayer Leverkusen comparteixen la sisena posició amb els Vermells per sobre gràcies al gol avarage. Tots dos van guanyar els seus respectius partits contra l'Augsburg (2-1) i el Kaiserlautern (2-0).

En zona de descens hi trobem el Friburg, que va empatar in extremis el seu partit amb l'Herta de Berlín gràcies a dos gols de Reisinger. I en darrer lloc hi ha un Augsburg que haurà de millorar molt per salvar la categoria.

De totes maneres, hi ha una cosa més important que tot això i és esperar que l'àrbitre Babak Rafati es recuperi aviat  de les ferides que es va produir a ell mateix en un intent de suïcidi abans del partit que havia d'enfrontar el Colònia i el Mainz.

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada