Els blancs menys habituals apallissen el Dinamo (6-2)

Marc Fontrodona - 22/11/2011, 23:34

Festival de gols d'un Madrid ple de suplents davant un Dinamo de Zagreb desactivat en només 7 minuts. Bon partit dels Özil, Benzema, Higuaín i Callejón i mal partit dels croats, que sense el suport de la seva afició ni la duresa del primer partit, no han sabut aturar l'equip blanc. El Madrid ja és primer de grup quan encara falta una jornada per passar a quarts.

Benzema i Özil han estat dels millors // Agències

Allò que pràcticament no ha fet Mourinho en tota la temporada, que és rotar en l'onze inicial a excepció d'un parell de jugadors, ho ha fet avui. I amb èxit, perquè la motivació que podria faltar a alguns per la transcendència del partit, l'han tingut els Sahin, Coentrao, Callejón, Varane o Higuaín i Benzema junts.

La contrasenya per desactivar la bomba croata l'ha tingut l'alemany Özil. En 20 minuts, 2 assistències i un dels gols. El primer de Benzema; el segon de Callejón; el tercer d'Higuaín -i només havien passat 7 minuts-; i el quart d'Özil.

Com no podia ser d'una altra manera, el partit ha entrat en una fase més tranquil·la a partir d'aquí. A la represa, més canvis i no habituals: Albiol, Granero i Altintop. El resultat, un plus que ha fet pujar el cinquè al marcador (obra altre cop de Callejón). Però no n'hi havia prou i Benzema ha fet el sisè en combinació amb el "Pipa", que avui s'han entès molt bé. Al final, Beqiraj i Tomecak han evitat un 6 a 0 d'escàndol i han regalat dos gols als aficionats croats que han viatjat a Madrid per deixar un 6 a 2.

Fitxa tècnica:

Reial Madrid: Adán; Lass, Varane, Sergio Ramos (Raúl Albiol, m.46), Coentrao; Sahin, Xabi Alonso (Granero, m. 46); Callejón, Özil (Altintop, m. 46), Benzema; i Higuaín.

Dinamo Zagreb: Kelava; Cufré, Vida (Ademi, m. 63), Tonel, Ibáñez; Callello, Kovacic, Badelj, Sammir (Tomecak, m. 82), Alispahic (Leko, m. 46); i Beqiraj.

Gols: 1-0, m.2: Benzema. 2-0, m. 6: Callejón. 3-0, m. 9: Higuaín. 4-0, m. 20: Özil. 5-0, m. 49: Callejón. 6-0, m. 66: Benzema. 6-1, m. 81: Beqiraj. 6-2, m. 90: Tomecak.

Àrbitre: Alan Kelly (irlandès). Ha tret groga a Beqiraj (m.89) i Cufré (m.90) del Dinamo.

Comparteix i comenta

En portada