La Juventus consolida el liderat

Marcel Sanromà - 22/11/2011, 10:52

Clara victòria juventina // Agències

La clara victòria davant el Palermo reafirma el liderat de la vecchia signora, sobretot gràcies a les ensopegades del Milan, que va empatar a 0 al camp de la Fiorentina, i de la Lazio, que va obtenir idèntic resultat a al camp del Napoli, també perseguidors dels juventins.

Per acabar-ho d'adobar, Udinese va caure per 2-0 davant el Parma, i amb un partit menys, la Juventus es manté líder. Això significa que, el dia en què jugui el partit ajornat de fa dues setmanes al San Paolo davant el Napoli, el club de Torí podria sumar ja tres punts més que el segon classificat. Per cert, que el partit es jugarà el 29 de novembre. I el 13 de desembre, l'altre ajornat, el Genoa - Inter.

Denis per fi ha esclatat // Agències

Sigui com sigui, de moment, això és futbol ficció, i l'únic equip que aspira al títol, ara per ara, que va guanyar, és la Roma, que es va imposar al Lecce per 2-1, amb gols de Gago i Pjanic. També va guanyar l'Inter de Milà, també per 2-1 sobre el Cagliari, però amb 11 punts continua just per sobre del descens, lluny dels 22 dels líders.

Destacable també la primera victòria de la temporada del Cesena, i a més, a domicili. Els cavallets de mar van vèncer per 0-1 amb gol de Parolo a les acaballes, però tot i el triomf no abandonen la cua de la classificació. Els acompanyen el Lecce i el Novara, que també va caure, per 1-0 a darrera hora al camp d'un Genoa que va fort, i ja queden lluny les setmanes en què els recent ascendits sorprenien.

Triomf de la Roma // Agències

Amb el Genoa, també va fort el Chievo, que va vèncer per 1-2 el Catania, amb gols de Pellissier i Sammarco, que torna a marcar un gol després de tres anys. Finalment, l'Atalanta continua sumant punts amb fermesa després d'empatar a 2 al camp del Siena, amb doblet de Germán Denis inclós. I encara bo pels locals, que van poder empatar al minut 87 amb gol de Gazzi.

 

 

 

 

Classificació:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comparteix i comenta

En portada