El València desafia Londres (7-0)

Albert Bermúdez - 23/11/2011, 22:35

El València no ha donat peu a un resultat que no fos la golejada avui contra el Genk. Els d'Unai Emery s'han avançat molt d'hora i han estat capaços de sentenciar en mitja part gràcies a Jonás, que avui ha marcat i regalat gols, i un Soldado inspiradíssim en la definició. Tanmateix, la victòria del Leverkusen sobre el Chelsea obliga el València a esgarrapar algun punt de Londres si vol classificar-se.

Soldado n'ha marcat 3 // Agències

La primera part ha estat apabullant a favor del València. En 13 minuts Jonás i Soldado, que avui han fet un partidàs, havien inaugurat el marcador i gairebé sentenciat el partit pel gaudi de Mestalla. El davanter de la selecció espanyola estava inspiradíssim avui i, gairebé sempre assistit per Jonás, ha marcat el seu segon gol sol davant el porter, sense fallar en l'u contra u, i també el hattrick, a plaer a passada de Pablo Hernández. Amb 4-0 al marcador el partit ha arribat a la mitja part.

Soldado ha marxat a mitja segona part ovacionat i ha estat substituït per Aduriz, que tampoc s'ha quedat curt. Després de marcar el cinquè Pablo Hernández amb un bon xut ras, creuat i amb efecte, el davanter se n'ha anat de dos defenses per potència i ha superat el porter Köteles. Tino Costa ha tancat el 7-0 definitiu en aprofitar un refús, i segellant així la golejada més abultada de la seva història en Champions.

Valencia CF: Diego Alves; Miguel, Rami, Victor Ruiz (Parejo 45'), Mathieu; Pablo Hernández, Mehmet Topal, Tino Costa, Feghouli: Jonas i Soldado (Aduriz 65').

Genk: Köteles; Vanden Borre, Nadson, Hyland (Limbombe 61'), Pudil; Buffel, Camus, Tözsér, De Bruyne; Barda i Vossen (Sarr 45')

Gols: 1-0 (10') Jonás; 2-0 (13') Soldado; 3-0 (35') Soldado; 4-0 (38') Soldado; 5-0 (67') Pablo Hernández; 6-0 (70') Aduriz; 7-0 Costa (81')

Targetes: Amonestats els locals Víctor Ruíz,

Comparteix i comenta

En portada