I per fi, el retrobament amb Ibrahimovic

Marcel Sanromà - 23/11/2011, 00:31

El Barça es juga aquest dimecres la primera plaça del seu grup a la Champions a San Siro, contra un Milan que aquest cop sí, podrà alinear Zlatan Ibrahimovic contra el seu exequip. Un partit estrany pel Barça, sense Alves, sancionat, sense Iniesta, lesionat, i amb Tito Vilanova a Barcelona recuperant-se d'una operació complicada.

Ibrahimovic està en forma // Arxiu

Milan i Barça sumen ja un ampli historial de trobades a la Champions en els darrers deu anys, i en la ment de tots hi ha gravada aquella anada de les semifinals de 2006 en què un 0-1 gràcies a un solitari gol de Giuly deixava en safata al Barça la primera final de la Lliga de Campions en 12 anys. La història ha canviat força, però San Siro continua essent un camp especial, i el Milan, un equip a tenir en compte.

I no per casualitat, ja que al Camp Nou van sumar un punt que va fer força mal a un Barça convençut de la seva superioritat. Superioritat manifesta en el joc, però no en el resultat final, el què ens obliga a recordar que els italians continuen sent competitius.

I a la competitivitat cal sumar el retrobament entre Ibrahimovic i el Barça, que no va poder-se produir a l'anada. El suec rep els blaugrana al seu feu després de publicar autèntiques barbaritats a la seva autobiografia, i qui sap fins a quin punt això afectarà uns i altres, encara que Pep Guardiola i els seus s'esforcin a dir que no passa res. Allegri, tècnic dels rossonero, ho té una mica més clar: "Si fa falta li donarem un Valium".

El Barça té els arguments futbolístics, tot i les baixes d'Iniesta i Alves, per aspirar a la victòria a San Siro. Una victòria fonamental a l'hora d'evitar "cocos" al sorteig de vuitens de final. Tot i que, com sempre s'acostuma a dir, al final, si vols guanyar, t'has d'enfrontar a tots. I ningú a vuitens serà més difícil que un eventual encreuament amb el Reial Madrid. Sigui com sigui, espera un bon partit, amb un Milan obligat a estirar més les seves línies del que ho va fer al Camp Nou.

Comparteix i comenta

En portada